Demi Lovatos första ord till fansen efter överdosen

Demi Lovato berättar hur hon mår efter överdosen i ett öppet brev på Instagram - Foto: Instagram/ddlovato
Dela på Pinterest
I förra veckan hittades den före detta Disney-stjärnan Demi Lovato medvetslös i sin lägenhet efter en misstänkt överdos.

Det var i slutet av juli som nyheten att den 25-åriga Disney-stjärnan Demi Lovato hade hittats medvetslös i sin lägenhet i Hollywood Hills. Anledningen till varför hon hittades medvetslös var på grund av en överdos, detta efter att Demi Lovato haft problem med missbruk tidigare. 

Bild: Sedan två veckor tillbaka har disneystjärnan Demi Lovato behandlats på sjukhus efter en misstänkt överdos kopplad till droger. Bildkälla: Instagram/ddlovato

Det var i söndags som världsstjärnan, efter att ha återhämtat sig på sjukhus i en veckas tid, valde att tala ut om överdosen i ett öppet brev på Instagram.

"Jag har alltid varit transparent kring mitt beroende. Jag har lärt mig att den här sjukdomen inte försvinner eller bleknar med tiden. Det är något jag måste fortsätta övervinna och det har jag inte gjort än.", skriver Demi Lovato på Instagram.

Bild: Demi Lovato har kämpat med drogmissbruk i flera år. Bildkälla: Instagram/ddlovato

"Nu behöver jag tid att läka och fokusera på min nykterhet och väg till återhämtning", fortsätter hon skriva i brevet. 

Bild: För första gången sedan överdosen berättar disneystjärnan om överdoen. Bildkälla: Jordan Strauss/AP/TT

Det var i juni som Demi Lovato släppte en ny singel med titeln "Sober", som är en känslomässig låt där hon avslöjar att hon fick ett återfall efter sex år och där hon ber om ursäkt till sin familj, vänner och fans. Artisten har sedan tidigare varit öppen med sina fans om sina missbruksproblem. 

Läs mer:

Nu rasar folk mot Demi Lovatos nya tatuering