Selena Gomez symboliska kompistatuering gör succé

Till vänster visas en bild på Selenas ansikte och till höger ser man en bild när Selena blir tatuerad i armvecket.
Selena Gomez har gjort den finaste tatueringen med sina kompisar. - Foto: Bildkälla: TT/Jordan Strauss​
Dela på Pinterest
Selena Gomez tatuerade sig med sina bästisar. Nu hyllas bilden på de fina kompistatueringarna.

Selena Gomez besökte en tatueringsstudio med sina bästa vänner för att föreviga vänskapen med en tatuering. Nu hyllas de fina kompistatueringarna och de är verkligen så fina.

När Selenas bästa vän fyllde 26 beslutade sig hela tjejgänget för att skaffa en kompistatuering ihop. Det blev en liten, symbolisk "4" i bläck på olika kroppsdelar – och det har en så fin betydelse.

Bilden på Selena Gomez vänskapstatuering har fått flera miljoner likes. Bildkälla: Instagram/Selena Gomez

"#4 eftersom dessa kvinnor har stått vid min sida i 7 år (@ashley_cook 12 år) 4, eftersom ni är mina fyra för resten av mitt liv. Jag älskar er tjejer. Ni inspirerar mig till att bli bättre, starkare, närmare gud och vi har upplevt de mest galna historierna tillsammans redan. Jag kan inte bärga mig för 50 till", Skriver Selena på Instagram.

Det var under Selenas tjejkompis födelsedagsfirande som tatueringarna kom till. Bildkälla: Instagram/Selena Gomez

Men det var inte den enda tatueringen som Selena skaffade den kvällen. Tillsammans med hennes allra, allra bästa vän så skaffade hon ytterligare en tatuering, med en annan siffra.

Selena och hennes BFF passade på att göra en speciell tatuering för deras vänskap. Bildkälla: Instagram/Selena Gomez

"Till sist, min faktiska #1 @courneyjbarry du är en fantastisk kvinna. Du hanterar livets mest förvirrande ögonblick så otroligt och graciöst. Du blir berörd av de minsta berättelserna till de mest hjärtekrossande, du ger din parfym till någon om de säger att du luktar gott, du är så galet rolig och står alltid stark i din tro, en kärleksfull syster, en fantastisk vän och en vacker dotter. Du är definitionen av fruktad och underbart gjord baby! #1, skriver Selena på sin bild där hon visar upp sin nya tatuering.

Tatueringarna har gjort succé och har tillsammans nästan fått 11 miljoner likes. Se Selenas BFF tatuering "1" i videon ovan.

Mer:

27 små tatueringar som får oss att vilja tatuera oss på direkten

Så här har Selena Gomez agerat efter Justin Biebers förlossning