Scooter Braun om Justins mörka år: fruktade Biebers död

Justin Bieber tillsammans med managern Scooter Braun.
Justin Biebers manager Scooter Braun om rädslan över att Justin skulle dö i sömnen av en överdos. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
I en ny podcast berättar nu Justin Biebers manager, Scooter Braun, om att han förut brukade vara rädd över att Justin skulle dö i sömnen.

Under Justins mörkaste period så var managern, som också upptäckte Bieber på Youtube, Scooter Braun orolig över att Justin skulle dö i sömnen av en överdos.

Idag är Justin på en bra plats i livet. Han är nyförlovad med supermodellen Hailey Baldwin, släpper ny musik och verkar vara allmänt tillfreds i livet. Men så har det inte alltid varit.

För några år sedan gick Justin igenom en mörk period som resulterade i många skandaler. Även om Justins liv är ett drömliv för många så kan man förstå att det inte är en dans på rosor. I en video som visar den tragiska verkligheten för popstjärnan så kan man se hur han inte ens kan äta en smörgås på en restaurang.

Nu öppnar Scooter upp sig om Justins mörka period i en podcast.

Scooter var den som upptäckte Justin och har följt honom sen dess. Bild: Stella Pictures

"Det var en period då jag somnade nästan varje natt, när han hade pengarna för att flyga ifrån mig, då jag var orolig varje natt att jag skulle förlora honom", sa Scooter i The Red pill podcast skriver Etonline.

Under den tiden var Justin väldigt olycklig och arg då Scooter inte lät honom göra ny musik. Men Scooter menar att han inte lät honom göra det för att han var övertygad om att det skulle bli Justins död.

"Jag trodde att han skulle dö. Jag trodde att han skulle somna en kväll och att han skulle ha så mycket skit i sitt system så att han inte skulle vakna upp nästa morgon", fortsätter Scooter att berätta.

Tur nog så är denna tid över menar både Scooter och Justin.

Justin Bieber visar på Instagram skillnaden på hur han mådde då och nu. Bildkälla: Instagram/Justin Bieber

"Jag tror jag i ett och ett halvt år misslyckades med att försöka hjälpa honom, eftersom han inte förändrades... Det var inte förrän den dagen han vaknade upp och sa 'hey jag behöver prata med dig, jag vill inte vara den personen längre'", sa Scooter.

Och med tanke på de senaste bilderna på Justin med nya flamman Hailey – så är han lyckligare än någonsin! Se deras fina kärlekshistoria i videon nedan.