Kylie Jenner öppnar upp om den tuffa mobbningen och peppar fansen

Kylie Jenner berättar om mobbningen som pågått hela hennes liv. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Livet som världskändis är inte alltid en dans på rosor. En som fått uppleva kändislivets baksidor är Kylie Jenner.

Kylie Jenner har länge varit öppen med att hon har blivit mobbad hela sin uppväxt. Stora delar av mobbningen under hennes uppväxt har handlat om hennes kända familj, som är öppna med det mesta, i och med deras populära TV-serie "Keeping up with the Kardashians". 

Kylie Jenner har länge varit öppen med mobbningen. Bildkälla: Stella Pictures

I en tidigare intervju med Ellen DeGenres berättade Kylie att ju fler som älskar dig, desto fler kommer att hata dig. Igår tweetade Kylies syster, Kendall Jenner, en video där Kylie berättar om hennes problem och tankar kring mobbningen. 

Videon som Kendall la upp på Twitter är från Snapchat, där vi även kan se inslag från när Kylie haft flera paparazzis som omringat henne och när hon har blivit fotograferad på röda mattan. 

"Hälften av er tycker att jag är konstig och den andra halvan tycker att jag är rolig", börjar Kylie videon med. 

"Jag har blivit mobbad sedan jag var 9 år, och av hela världen känns det som ibland. Och jag tycker... Jag tycker att jag har gjort ett väldigt bra jobb med att hantera detta, men det finns mobbare överallt", fortsatte Kylie berätta i videon. 

Dock var Kylie noga med att påpeka att hon inte publicerade videon för att få medlidande från fansen, utan snarare för att inspirera och stötta andra som behöver utstå mobbning.  

Kendall och Kylie Jenner tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures

"Detta är bara en liten Snapchatvideo för att säga till er som blir mobbade att den enda åsikten som spelar någon roll är din och ändra dig aldrig", avslutde Kylie med.

Ganska nyligen visade Kylie Jenner även upp sitt lyxlya, som för övrigt är rena drömmen. Har du inte sett huset ännu? Titta då i videon nedan och dröm dig bort!