Världens största Youtube-kanaler med flest följare

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Många drömmer om att bli störst på Youtube, men det är svårt att lyckas. Här är listan över de största kontona på hela Youtube.

För att bli stor på Youtube krävs det timmar och år av hårt jobb. Men det är några som lyckats. Vi har listat de tio allra största kanalerna på Youtube – och det är en svensk med i toppen.

10: SET India

Denna kanal erbjuder familjeunderhållning för alla åldrar och de har har i skrivande stund 31 898 568 prenumeranter. Kanalen är på Indiska och deras videoklipp har spelats över 23 miljarder gånger.

9: WWE

Kanalen WWE har 33 499 573 prenumeranter och det är en kanal som helt är dedikerad till underhållning från wrestling världen. Även om wrestling inte är särskilt stort i Sverige så är det galet populärt i USA. 

8: Ed Sheeran

Ed Sheerans kanal består av allt från musikvideos till vloggliknande videos. Hela 34 222 371 prenumeranter följer kanalen men hans videos har "bara" visats ca 14 miljarder gånger.

Ed Sheeran har totalt 122 videoklipp på sin Youtube-kanal. Bild: TT/Markus Schreiber

7: HolasoyGerman

Denna kanal drivs av den Germán Alejandro Garmendia Aranis. Utöver humor så sysslar han även med låtskrivning och såklart sin Youtube-kanal där han har över 34 537 485 prenumeranter

6: 5-Minutes Crafts

Ni har säkert sett dessa finurliga videos förut. Med hela 34 736 027 prenumeranter så kammar 5-Minutes Crafts hem en sjätteplats.

5: Dude perfect

Det är med små marginaler som dessa konton kniper sina platser. Kontot Dude perfect drivs av fem kompisar som testar på roliga sporter och aktiviteter. De startade sitt konto 2009 och har idag 34 741 693 prenumeranter.

4: Canal KondZilla

Canal KondZilla är kontot med idag 39 994 775 prenumeranter. Kanalen drivs av den portugisisksa  producenten Konrad Cunha Danta som postar musikvideos.

Justin Biebers Youtubekanal har bara 25 videoklipp. Bild: TT/Lionel Cironneau

3: Justin Bieber

På plats nummer tre står Justin Bieber som laddade upp sin första video där år 2011. Resten är ju som bekant historia och idag är han en av världens mest välkända popstjärnor med den tredje största kanalen på Youtube med hela 41 167 115 prenumeranter. 

2: T-series 

T-series är den näst största kanalen på Youtube med sina 62 782 846 prenumeranter. Så vad hittar man på deras kanal? T-series är Indiens största musikbolag och filmproduktion. Därför hittar du innehåll så som musikvideos, intervjuer och andra klipp med underhållningsfokus.

1: Pewdie Pie

Men allra, allllra, AL-LRA störst på Youtube är faktiskt en 28-årig svensk kille. Med hela 66 310 104 prenumeranter tar Pewdie Pie, eller Felix Kjellberg som han heter i verkligheten, det största kontot på hela Youtube. År 2010 startade han sitt konto och år 2013 blev hans konto det största på Youtube med då hela 12 miljoner prenumeranter. Sen dess har han legat på förstaplatsen tills denna dag.

På Instagram är det helt andra profiler som regerar. Kan ni gissa vilken bild som är den mest gillade bilden på Instagram? Se svaret i videon nedan.