Martin Björk ska bli pappa – nu gör flickvännens gravidbild succé

Selfie på Martin Björk tillsammans med flickvännen Sara Arvidsson och till höger är det en bild på Martin Björk i kostym.
Martin Björk ska bli pappa! Nu är flickvännen Sara Arvidsson gravid och deras gravidbild gör succé. - Foto: Instagram/Martin Björk Maja Suslin / TT
Dela på Pinterest
Martin Björk delar nu med sig av glädjebeskedet – han ska bli pappa! Nu visar han och flickvännen Sara Arvidsson upp gravidbilden som gör succé på Instagram.

Martin Björk och flickvännen, Sara Arvidsson, ska bli föräldrar och nu gör deras gravidbild succé på Instagram.

Martin Björk har länge varit singelkillen som tjejerna (och killarna) velat ha och killarna (och även tjejerna) velat va.

Men nu har han lagt ungkarlslivet på hyllan och stadgat sig en gång för alla. Sara Arvidsson är namnet på tjejen som tillslut vann Martins hjärta och antagligen gjorde så mångas drömmar om denna man blev krossade.

Sara är 31 år gammal och Martin fyller i november 47 år, vilket gör att det är en åldersskillnad på 16 år. Men som vi alla vet är bara åldern en siffra när det kommer till sann kärlek.

Martin Björk tillsammans med flickvännen Sara Arvidsson tidigare i år. Bildkälla: Instagram/Martin Björk

Men inte är man ledsen för det när vi ser hur lycklig Martin är tillsammans med sin Sara.

Som om att deras förälskelse inte skulle vara nog så har de nu tagit relationen till ytterligare en nivå. Snart väntar nämligen ett tillskott i familjen.

På Instagram visar paret nu upp två magar. En som bär på en baby och en annan som bär på en hel del gaser, enligt Martin iallafall.

Bilden är inte bara rolig utan även urgullig och på bara några timmar så har den fått tusentals reaktioner och paret har mottagit många lyckoönskningar.

"En av oss är gravid. Den andra har bara lite gaser i magen. Plötsligt händer det", skriver Martin till sin bild på Instagram.

Exakt när babyn kommer födas är ännu oklart, men det lär bli någon gång i början av 2019 – och vi väntar med spänning!

Men tills dess kan vi spendera tiden med att följa några andra gravida bloggare. Se listan på gravida bloggare i videon nedan: