Emilia Clarkes tatuering tillägnad Game of Thrones ger oss rysningar

 Daenerys Targaryen i Game of Thrones.
Emilia Clarke som spelar rollen som Daenerys Targaryen har tatuerat in en hyllning till Game of Thrones. - Foto: Game of Thrones
Dela på Pinterest
Är du ett Game of Thrones fan? Då kommer du garanterat få rysningar av att se Emilia Clarkes senaste tatuering.

Nu är det inte lång tid kvar förrän den sista säsongen av Game of Thrones har premiär. Men även om serien tar slut så kommer en liten del av GOT alltid leva kvar för evigt, det har Emilia Clarke sett till med sin nya tatuering.

Emilia Clarke är kvinnan bakom karaktären Daenerys Targaryen eller “Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons”, som är Daenerys fullständiga titel enligt Quora.

Kärt barn har många namn brukar det sägas och det stämmer överens med Daenerys som är en av seriens mest populära karaktärer.

Som en hyllning till Daenerys har Emilia Clarke nu förevigat minnet från serien på kroppen, genom en tatuering som ger oss rysningar.

För även om serien tar slut så kommer hon nu aldrig glömma sina tre små bebisar.

På armen har Emilia nu tatuerat in tre små drakar som en hyllning till Game of Thrones. Bildkälla: Instagram/Emilia Clarke

"@_dr_woo_ säkerställde att den här mamman aldrig kommer glömma sina bebisar...", skrev Emilia till bilden på Instagram.

Bilden har fått över 2 miljoner likes och fansen hyllar nu hennes nya tatuering.

Game of Thrones har sänts på HBO under 7 säsonger och nu väntas alltså den 8:e säsongen som kommer ha premiär under 2019. Exakt vilket datum den kommer sändas är ännu inte klart men vi väntar med spänning.

Mycket har hänt sen premiären i april 2011. Bland annat så har två av våra favoritkaraktärer blivit kära och gift sig. Deras kärlekshistoria har nog de flesta hållit tummarna för och när det inte höll i serien så fick kärleken leva vidare i verkligheten.

Se vilka karaktärer som nu gift sig i videon nedanför.