Gina Dirawi svarar på kritiken efter skämtet om Ben Mitkus i Idol 2018

Ben Mitkus, Gina Dirawi
Gina Dirawi har fått mycket kritik efter Idol 2018 – nu svarar hon. - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Det är mycket som har hänt i Youtube-världen den senaste tiden vilket har lett till mycket blandade känslor och delade åsikter.​

Ben Mitkus och Nicci Hernestig hade varit ett par i sju månader innan Ben i förra veckan gick ut med att han blivit dumpad. Hela Sverige har nu fått ta del av parets uppbrott, vilket har resulterat i många delade åsikter. Det var senast i fredags i direktsänd tv, under Idol 2018, som Gina Dirawi nämnde parets förhållande. 

Ben Mitkus och Nicci Hernestig var ett par i cirka sju månader. Bildkälla: Instagram/benmitkus94

"Hörni, det har varit kämpigt för Sverige den här veckan . Ingen verkar kunna styra det här landet . Och Ben Mitkus har blivit dumpad. Det är för jävligt", säger Gina Dirawi i Idol 2018. 

"Rest in peace Ben Mitkus förhållande, vi tror på dig", säger Gina Dirawi även senare under Idolsändningen. 

Efter att Ben Mitkus gått ut med han blivit dumpad har exflickvännen Nicci Hernestig fått mycket näthat av Bens fans och följare. Något som nu även Gina Dirawi fått efter fredagens avsnitt av Idol 2018. Och någon som har ifrågasatt det som Gina Dirawi sa i Idol är Joakim Lundell. 

Bråket mellan Gina Dirawi och Joakim Lundell skedde i Ginas kommentarsfält på Instagram. Efter ett tag tog Gina bort möjligheten att kommentera hennes bild då hon fick väldigt mycket hat och kommentarsfältet hade en otrevlig ton. 

Joakim Lundell menar att han inte har något emot Gina Dirawi men han tycker att programledaren borde be om ursäkt då han inte tycker att det är okej att skämta om någons relation när personen mår dåligt. Gina Dirawi höll dock inte med Joakim Lundell och menade på att de inte hade som avsikt att göra narr av Ben Mitkus förhållande. Gina skrev även att allt hat som hon fått sedan livesändningen är oacceptabel och menar på att man får ifrågasätta men att det inte ska landa i fula ord. 


Joakim Lundell ifrågasätter Gina Dirawis uttalande i Idol 2018. Bildkälla: Bloggbevakning.se

En annan person som också har uttalat sig om Ben Mitkus och Nicci Hernestig är Niccis ex, Paradise Hotel-deltagaren, Marcelo. I Instagram story frågar Marcelo sina följare om de vill att han ska göra en video på Youtube som handlar om Niccis bacillskräck.

Det är alltså en riktig röra på Instagram och Youtube där både Nicci Hernestig och Gina Dirawi får många elaka och hatiska kommentarer av Ben Mitkus fans.