Det här heter deltagarna i Idol 2018 på Instagram

William Segerdahl, Vanja Engström och Bragi Bergsson
Här hittar du deltagarna i Idol 2018 konton på Snapchat och Instagram. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Här är listan över namnen, åldrarna och vad de heter på Instagram – om du inte får nog av Idoldeltagarna 2018.

Ambér Flores

20 åriga Ambér Flores är en av deltagarna i Idol 2018 som lyckats ta sig till fredagsfinalerna. På Instagram heter hon @amberbossofficial och på Snapchat heter hon @nuudlar.

Bragi Bergsson

Bragi är den 25-åriga killen från Västra Frölunda, Göteborg, som la fotbollen åt sidan för att satsa på Idol. Om han blir nästa Kevin Walker som tar hem segern i finalen återstår att se. På Instagram hittar du honom under namnet @BragiBergsson.

Bragi Bergsson finns på både Snapchat och på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

Kadiatou Holm Keita

Kadiatou är en av de yngsta deltagarna i Idol 2018. Bara 17 år gammal har hon lämnat tryggheten hemma på Lidingö, Stockholm, för att ta sig an Idol. På Instagram heter hon helt enkelt @Kadiatouholm.

Matice Kamara

Matice kommer från Halmstad och tog sig en plats i Idol 2018. Han är 18 år gammal och på Instagram heter han @MaticeKamara och på Snapchat hittar du han under namnet @matice99.

Maximilian Bergstrand 

Maximilian är killen från Borlänge som alla snackar om. Han är 24-åringen som har den coolaste stilen i årets Idol. På Instagram hittar du honom under namnet @Maximilian.bergstrand.

Maximilian Bergstrand i sin signaturlook. Bildkälla: Stella Pictures

Nathalie Brydolf

Nathalie är 23 år gammal och kommer från Bromma i Stockholm. Hon har både Snapchat och Instagram där heter hon @nathaliebrydolf.

Sebastian Walldén

Sebastian Walldén är 23 år och kommer från Göteborg. Han spås bli riktigt populär i årets upplaga av Idol och det är något som hans sociala medier redan skvallrar om. På både Instagram och TikTok heter han @Sebastianwallden och på Snapchat hittar du han under namnet @sebastianwallde.

Sebastian Walldéns Instagram-game är riktigt starkt! Bildkälla: Stella Pictures

Tua Selge

Tua är 17-årigen från Umeå som tog Idoljuryn med storm. På Instagram och på Snapchat heter hon @TuaSelge.

Vanja Engström

Vanja är den andra deltagaren från Lidingö i Stockholm som lyckats knipa en plats i fredagsfinalerna av Idol 2018. På Instagram och Snapchat heter hon @Vanjaengström. Och om du inte får nog av Vanja så har hon även en Youtubekanal där hon heter "Vanja Engström".

Vanja Engström har stått för den coolaste looken hittills i Idol. Bildkälla: Stella Pictures

William Segerdahl

William är den absolut yngsta deltagaren i Idol 2018. Han är bara 16 år gammal, från Vänersborg, och han spås bli segraren i Idol 2018. På Instagram har han ca 38 000 följare, där hittar du honom under namnet @Williamsegerdahll. På Snapchat heter han @SegerdahlW.

William Strid

WIlliam Strid är 21 år och kommer från Söderhamn. På Instagram hittar du han under namnet @Williamstridh och på Snapchat heter han @Sridhwilliam.

Under den första fredagsfinalen så fick programledaren Gina Dirawis skämt folk att rasa. Hatet haglade in på Instagram och hon har nu svarat på händelsen. Se vad som egentligen hände i videon nedanför.

Ki Soe

Ki Soe är bara 17 år gammal och därmed blir han en av de yngsta deltagarna under 2018 års upplaga av Idol. Ki Soe har såklart båda Snapchat och Instagram. På Instagram heter han @Kisoe3 och på Snapchat heter han Kisoetheking.