Allt du måste veta om Ambér Boss Flores från Idol 2018

Ambér Boss Flores är bara 20 år gammal och hon tar redan Idol 2018 med storm - Foto: Bild: Instagram/Amberbossofficial
Dela på Pinterest
Ambér Boss Flores är deltagaren i Idol som tog juryn med storm under sin första audition – och vi vet allt du någonsin undrat om henne!

1. Hur gammal Idol-Ambér är.

Ambér Flores föddes år 1998 och är idag 20 år gammal. Hennes födelsedag infaller i början av våren den 4 april.

2. Var Ambér Flores är ifrån och var hon bor nu.

Ambér kommer från Stockholm där hon även nu är bosatt med sin familj i Skogås.

3. Vilken låt Ambér sjöng under sin första audition.

Ambér sökte till Idol redan 2016 men det var först nu, 2018 som hon tog sig hela vägen till fredagsfinalerna. Under sin audition fick hon nästan juryn att trilla av stolen när hon sjöng Rihannas hitlåt "Love on the brain".

Amber Boss Flores på scenen under Idol 2018. Bild: Instagram/Amberbossofficial

4. Hur Ambér Flores familj ser ut.

Enligt Hänt.se finns det varken en pojkvän eller en flickvän till Amber i bilden, utan hon är singel. Hennes närmsta familj omkring henne består av en pappa, mamma och en storebror. Dessutom har hon katten Stevie Wonder.

5. Vad Ambér heter på sociala medier.

Ambers riktiga namn är Philippa Ambér Flores, men hon går under artistnamnet Ambér Boss. Ett namn hon även använder på sociala medier. På Instagram heter hon @amberbossofficial och på Snapchat heter hon @nuudlar.

Under den första fredagsfinalen så gjorde programledaren Gina Dirawi ett uttalande som skapade en storm på sociala medier. Youtubeprofilerna Joakim Lundell och Ben Mitkus hamnade mitt i slagfältet och ett stort kaos rådde. Men nu har Gina själv kommenterat sitt uttalande. Se vad som egentligen hände i videon nedanför.