Allt du måste veta om William Strid från Idol 2018

Här är allt du måste veta om William Strid från Idol 2018 - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Undrar du hur gammal eller vart William Strid kommer ifrån? Vi har tagit reda på allt du måste veta om honom.

1. Hur gammal William är.

William Strid var en av de sista deltagarna som knep kvalplatsen efter audition-momenten. Idol-deltagaren som vecka efter vecka levererar är 21 år gammal. Han firar sin födelsedag den 16 augusti och året då han föddes var 1997.

William Strid är 21-åringen som charmade juryn under sin första audition. Bildkälla: Stella Pictures

2. Var William är ifrån och var han bor nu.

William kommer från Söderhamn som ligger i Gävleborgs län. Enligt Hänt gick William på ett fotbollsgymnasium i Gävle några månader, men vi vet inte om han bodde där eller inte. Däremot kommer han att bo i Stockholm under tiden som han deltar i Idol. 

3. Williams första audition.

Under William Strids första Idolaudition uppträdde han med sin egna låt "Body Language". William kliver in i juryrummet i en ljusrosa hoodie och med en gitarr under armen, redo för att charma juryn. Innan William sjungit klart kan tittarna se hur Anders Bagge och Alexander Kronlund gör high-five med varandra. William Strids Idolaudition slutar med att det hissas ner en guldbiljett från taket som han gladeligen tar emot. 

William Strid levererar vecka efter vecka. Bildkälla: Stella Pictures

4. Hur Williams familj ser ut.

Williams familj består av hans mamma och pappa samt hans systrar Clara och Filippa. William har alltid sin familj med sig då han har tatuerat in hela familjens personnummer i romerska siffror. Han har även systrarnas namn intatuerade på armen. 

5. Vad William heter på sociala medier.

Precis som alla andra Idol-deltagarna så finns även William Stridh på sociala medier. På Instagram hittar du honom under namnet @Williamstridh och på Snapchat heter han @Sridhwilliam. 

Vill du veta hur det kommer gå för din favoritdeltagare i Idol? Unibets odds har redan korat en vinnare, kanske är det din favorit som utsetts till Sveriges nästa stjärna! Om du är nyfiken på att ta reda på hur Idol 2018 kommer sluta borde du kolla i videon nedanför.