Allt du måste veta om Ki Soe från Idol 2018

Ki Soe Idol under en fredagsfinal 2018
Här är allt du behöver veta om Ki Soe. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Han har gjort sig känd för att alltid vara positiv. Här är allt du behöver veta om glädjespridaren Ki Soe som är med i Idol 2018.

1. Hur gammal han är
Ki Soe är född 10 september 2001, och är med sina 17 år en av de yngsta deltagarna i årets Idol. 

2. Vart han bor
Han bor i kommunen Hallsberg som ligger i Örebro, och vid sidan av skolan jobbar han extra som kock. Ki Soe har ursprung från Burma och genom Idol har han försökt nå ut till det burmesiska folkslaget, vilket han har lyckats bra med då han faktiskt blivit intervjuad av bland annat BBC i Burma, enligt Hänt.

Bildkälla: Stella Pictures

3. Hur hans audition var
Ki Soe gav till en början ett ganska tveksamt intryck hos juryn, när han staplade in på kryckor till sin audition. Men sedan fick han en gitarr i handen och golvade juryn totalt när han framförde låten "Redbone" av Childish Gambino. Juryn bjöd på applåder och Nikki Amini kallade honom för "en liten guldklimp". I den senaste fredagsfinalen var temat "det här är jag" och då sjöng han låten "September song" med JP Cooper. Trots att han inte fick allt för bra kritik så fortsatte han att vara positiv och lyckades ta sig vidare i tävlingen.

4. Hur hans familj ser ut
Än så länge vet vi ingenting om hans familj, men däremot har han enligt Hänt berättat att hans förebild är alla mammor där ute, för att mammor är starka. Dessutom ska han även vara singel.

Bildkälla: Instagram/kisoe3

5. Vad han heter på sociala medier
Vill du följa Ki Soe på Instagram hittar du honom där under namnet @kisoe3. I dagsläget har han 4561 följare på sitt konto och postar en hel del bilder på sig själv och hans framföranden i Idol. Vill du lägga till honom på Snapchat heter han där @kisoetheking. 

Är du ett riktigt Idol-fan och vill veta mer om årets deltagare? Då borde du kolla in videon nedan för att ta reda på hur gamla alla är: