Här är allt du behöver veta om säsong 3 av Riverdale

Skådespelarna i Riverdale
Allt du behöver veta inför Riverdale säsong 3 - Foto: Hollywood Life
Dela på Pinterest
Har du sträckkollat Riverdale och inte kan få nog? Du är inte den enda, här är allt vi vet inför säsong 3.

Riverdale är den amerikanska tv-serien som gjort stor succé världen över. Tv-serien är baserad på serietidningen Archie, men det som skiljer tidning och tv åt i detta fallet är att handlingen inte är samma. 

Den tredje säsongen av serien har snart premiär och under de två föregående säsongerna kan vi utan tveka säga att det har hänt en hel del. Och det bästa? Det kommer mer, så hämta popcornen och ladda upp inför den nya säsongen.

Hela Riverdale-gänget. Bildkälla: Stella Pictures

Om du har kollat på säsong två av Riverdale så har du koll på att Archie Andrews råkar ut för en tragedi där han blir arresterad. I säsong tre får vi se följderna av Archie och Hiram Lodge relation. I det första avsnittet av den nya säsongen kommer Archie att sitta i domstolen under "labor day". I säsongens första avsnitt kommer det även komma ett resultat från domstolen. 

Har du velat se mer av karaktären Reggie Mantle? Då kan du vara lugn, han kommer nämligen att synas betydligt mer i säsong 3. Enligt Roberto Aguirre-Sacasa, som har tagit fram Riverdale, kan vi även förvänta oss en ny genre på serien. 

I säsong ett försökte ungdomarna lösa ett mordmysterium, i säsong två försökte de hitta seriemördaren som fanns i stan och säsong tre kommer att handla om spår efter tidigare säsonger. Roberto Aquirre-Sasca ska även ha sagt att det man i säsong 3 inser är att det inte är av en slump att invånarna i Riverdale blir mördade titt som tätt. 

Riverdale vinner pris för årets dramaserie på Teen Choice Awards. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT

Men när har egentligen säsong 3 av Riverdale premiär? Den nya säsongen hade premiär i onsdags  USA. Och det första avsnittet finns att se redan nu på Netflix.

Förutom att den nya säsongen kommer att handla om det som varit, så kommer den även fokusera mycket på vänskap och relationer. Och två av skådespelarna i Riverdale har även gått ut med att de är ett par IRL. Vill du veta mer om det nya kärleksparet? Kika då i videon nedan.