4 tecken på att din partner använder dejtingappar bakom din rygg

Kvinna med kaffe kollar på kille som håller i telefon, hand som håller i telefon
Se upp för de här varningssignalerna. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Upplever du att din partner har en telefon som plingar väldigt mycket? Här är de vanligaste varningssignalerna på att hen fortfarande använder sig av dejtingappar.

1. Det dyker upp en notis från någon dejtingapp
Självklart är det här ett av det mest uppenbara tecken som finns. Och det behöver inte ens betyda att du snokar, det kan hända när som helst när din partner till exempel ska gå och hämta ett glas vatten och låter telefonen ligga kvar på bordet. Eller när ni kollar på en film tillsammans, så dyker helt plötligt en ny match på Tinder upp. Upplever du detta är det ett starkt tecken på att personen inte bara har dig i tankarna. 

2. Hen vägrar låta dig låna telefonen
Ska du bara låna din partners telefon för att kolla någon liten grej som till exempel vädret eller klockan, men hen låter dig inte göra det och verkar helt plötsligt bli väääldigt stressad? Det kan betyda att hen döljer något för dig. Samma gäller om din partner tar med sig sin telefon vart hen än går och alltid lägger telefonen med skärmen nedåt. Förmodligen vet personen att något kan dyka upp som hen inte vill att du ska upptäcka, och är därför överdrivet privat med luren.

Bildkälla: Unsplash

3. Hen vill inte berätta vad det är som är så roligt
Visst ägnar man sig ofta åt att både skicka och ta emot roliga meddelanden på telefonen, allt ifrån memes, gulliga filmklipp och sjuka nyheter. Oftast är det roliga saker, och tänk efter, är du med din dejt och får en  skojig video skickad så börjar du förmodligen skratta för dig själv och visar klippet för din partner? Men sitter din partner och ler åt sin telefon, men när du frågar vad det är som är så kul vägrar hen att visa vad det är eller försöker byta samtalsämne? Det kan tyda på att hen fått något meddelande från någon han inte vill att du ska veta om.

Bildkälla: Unsplash

4. Din kompis ser hen på en dejtingapp
Att din partner dyker upp på din polares dejtingapp måste inte betyda att din dejt är aktiv på appen. Det kan även vara så att man tagit bort appen men inte raderat sin profil, och då kan man fortfarande ligga kvar på appen trots att man inte använder den. Om du i det här läget väljer att konfrontera din partner angående detta och hen direkt raderar profilen, är det förmodligen ingenting att oroa sig över. Men reagerar din partner genom att bli sur eller arg kan det betyda att hen faktiskt har kvar appen och känner sig hotad av situationen. 


Är du osäker på om din dejt har kommit över sitt ex? Spana in de vanligaste grejerna  i filmklippet nedan som tyder på att hen förmodligen inte har det.