Här är bilden på Meghan Markles mage som avslöjade graviditeten

Babylycka i Storbritannien! - Foto: Alexi Lubomirski/AP/TT
Dela på Pinterest
Under prinsessan Eugenies bröllop i helgen fick vi se första bilden på Meghan Markles gravidmage.

Livet i rampljuset är inte det lättaste, men det är något som prinsessan Meghan Markle borde vara van vid efter hennes roll i tv-serien Suits och den nya vardagen som kunglighet. Efter bröllopet med Prins Harry i maj har det spekulerats vilt kring när det är dags nya prinsessan att skaffa barn. Och nu bekräftar Kensington Palace att Meghan Markle är gravid!

Bildkälla: Steve Parson/AP/TT

Det var i fredags som prinsessan Eugenie hade ett sagolikt bröllop i Windsor Castle i London med cirka 800 gäster. Bland gästerna fanns supermodellerna Naomi Campbell och Kate Moss, filmstjärnorna Cara Delevingne, Demi Moore och Liv Tyler samt artisterna Ellie Goulding, Robbie Williams och Ricky Martin.

Men det var inte gästerna ovan som fick störst uppmärksamhet efter bruden själv, utan det var kusinen prins Harry och hans fru Meghan Markle. Dagen till ära bar prinsessan Meghan en navy blå skräddarsydd klänning från Givenchy med en matchande kappa över. 

Den brittiska kungafamiljen på prinsessan Eugenies bröllop. Bildkälla: Stella Pictures

Och det är just den brittiska prinsessans val av klädsel som får internet att "go crazy". Under prinsessan Eugenies vigsel valde Meghan Markle att behålla kappan på, vilket många användare på Twitter tycker är lite konstigt.

"Jag stannade uppe för att se vad Meghan Markle har på sig och om hon ser gravid ut. Hon bar en lång blå kappa som hon inte tog av i kyrkan. Döljer hon något? #Royalwedding", skrev en användare på Twitter.

Efter att ha sett Meghan Markles klädsel misstänkte många att hon hade en bulle i ugnen – och visst hade de rätt. Idag gick Kensington Palace ut med att prins Harry och Meghan Markle väntar sitt första barn till våren 2019. Vilken babylycka!

Det har varit mycket skriverier om Meghan Markle och någon som inte är riktigt nöjd med den nya kungligheten är prinsessans syster som har varit rätt hård mot Meghan i sociala medier. Se vad syrran gjort i videon nedan.