Därför vill inte Marie Serneholt avslöja tvillingarnas namn

Nu berättar Marie om tvillingarnas namnbesked
Marie Serneholt har inte bestämt namn på tvillingarna än. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Marie Sernheholt delar gärna med sig av söta bebisbilder på sin Instagram. Men något som många undrar är varför hon inte avslöjat tvillingarnas namn än.

Det var i september som Marie Serneholt blev mamma för första gången – och inte bara till en bebis. Det var nämligen två tvillingpojkar hon fick tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist. I måndags blev bebisarna en månad gamla och då passade Marie på att lägga upp en fantastisk söt bild på Instagram:

Hur gulliga? Bildkälla: Instagram/marieserneholt

"Vi fyller en månad idag!!" Har hon skrivit på bilden och tvillingarna har självklart fått massor av gratulationer i kommentarsfältet.

Detta är inte första gången Marie visar upp pojkarna. På hennes sociala medier delar hon med sig av livet som nybliven mamma och postar en hel del bedårande tvillingbilder. Men något som Marie inte gjort är att berätta vad pojkarna heter, vilket många undrar över. Nu har Marie förklarat varför på sin blogg, och anledningen är att de helt enkelt inte vet.

På promenad med tvillingarna. Bildkälla: Instagram/marieserneholt

"Får dagligen frågan vad våra barn ska heta och det är inte det att vi inte vill säga. Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%", skriver hon.

Hon berättar också att paret provar sig fram genom att testa med lite olika alternativ hemma, för att se vad som känns rätt, och avslöjar även att de förmodligen kommer att bestämma sig snart.

Paret börjar närma sig ett beslut kring namnen. Bildkälla: Instagram/marieserneholt

"Det är svårt med namn. Framförallt killnamn tycker jag. Men nu börjar vi närma oss ett beslut. Så ni vet! Will let you know as soon as WE know haha", skriver hon.

Det var i mars som Marie avslöjade via en Instagram-post att hon var gravid, och hur pass överraskad hon blev när hon fick reda på att det inte bara var en, utan TVÅ bebisar som låg i magen. 

Vi väntar med spänning på vad sötnosarna ska heta. Vill du se hur de första bilderna på tvillingarna såg ut? Då borde du kolla in klippet nedan: