Bianca Ingrosso öppnar upp sig om sin nya fobi

Bianca Ingrosso berättar om den nya fobin. - Foto: Instagram/alicestenlof, Instagram/biancaingrosso
Dela på Pinterest
Att mingla och vara social är en stor del av Bianca Ingrossos liv, men nu öppnar hon upp sig om den jobbiga fobin.

Influencern Bianca Ingrosso har ständigt flera bollar i luften och hennes lugna stunder går att räkna på fem fingrar. Men som det mesta tar allt ut sin rätt och Bianca öppnar nu upp sig om sin nya fobi.

Det är i det senaste avsnittet av podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B" som Bianca berättar för bästisen och kollegan Alice Stenlöf om den nya fobin.

Bianca och Alice driver podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Instagram/alicestenlof

"Jag har fått social fobi, jag har haft det nu det senaste halvåret", berättar Bianca i podcasten.

Tillsammans med sin mamma, Pernilla Wahlgren, är Bianca delaktig i realityserien "Wahlgrens Värld". Serien är just nu inne på sin fjärde säsong och tittarna är mer än vana vid att följa familjens vardag och liv. Något som Bianca upplever kan vara jobbigt eftersom hon tvingas leva upp till bilden som framställs av henne i serien. 

Tillsammans med Pernilla Wahlgren har hon realityserien "Wahlgrens Värld". Bildkälla: Erik Simander/TT

"Nästan alltid när jag är på sociala sammanhang så är det en eller två personer som är mer tystlåtna, dem säger inte så mycket men dem är där. Det är jätteofta jag känner att jag också vill vara en sådan person. Men då kommer folk gå därifrån och tro att hon är inte alls så rolig och skön som hon är på sociala medier, hon var ju bara tyst och dryg hela tiden", säger Bianca om skräcken att framstå som någon annan.

Bianca menar att det även kan kännas jobbigt att träffa pojkvännen Phillipe Chohens kompisar, något som bästisen Alice är förvånad över då hon menar att alla kan ha sådana dagar då man bara vill sitta tyst i ett rum fullt av människor. 

Bianca berättar i senaste podcastavsnittet om hennes fobi. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Om du skulle säga kan du inte komma på en fika, jag har fyra vänner du inte träffat från Göteborg. Nej jag kan inte, det går inte", svarar Bianca i podden.

I det senaste avsnittet av podcasten "Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B" berättar Bianca även om hennes och Phillipes sexliv. Är du nyfiken på vad hon sa? Kika då i videon nedan.

Läs också:

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har flyttat isär