Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så här ser kändisarna ut under halloween 2018

Inspireras av kändisarna inför halloween. Foto: Evan Agostini/AP/TT/Instagram/bellahadid/justinbieber
Dela på Pinterest
Är det någon gång på året man ska passa på att gå all in med galna outfits så är det ju självklart under Halloween. Så här valde kändisarna att se ut.

Prinsessan Madeleine med barn

Prinsessan Madeleine med barn under halloween.
Bildkälla: Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Prinsessan Madeleine och barnen firar självklart Halloween. Nicolas bär Batmankostym högtiden till ära, medan Leonore är en blandning av en sjöjungfru och Sabrina tonårshäxan. Och yngsta dottern Adrienne är ju bara för söt i sin pumpa outfit. Madde själv kör på den klassiska katt-looken. Vilka cuties!

Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin Bieber, Jessica Biel och sonen Silas
Bildkälla: Instagram/justintimberlake

Paret tillsammans med sonen Silas har valt att matcha varandra i Lego-outfits, inspirerade från filmen "The Lego Batman Movie". 

Marie Sernheholts tvillingpojkar

Marie Serneholts tvillingsöner Philip och Nicholas
Bildkälla: Instagram/marieserneholt

Vilken sötchock! Marie Serneholt som nyligen avslöjade att tvillingarna ska heta Philip och Nicholas, har lagom till halloween klätt pojkarna i matchande Batman set. 

Michaela Forni & Petra Tungården

Michaela Forni och Petra Tungården
Bildkälla: Instagram/michaelaforni

De här bloggande bästisarna kör på Bambi-looken i år. Michaela Forni har skrivit på sin Instagram att dräkten är från H&M, superbra tips inför halloweenfesten!

Gigi Hadid

Gigi Hadid
Bildkälla: Instagram/gigihadid

Fotomodellen Gigi Hadid kör på en riktigt cool pumpa-make i ansiktet, och enligt hennes Instagram har hon faktiskt målat den helt själv. Snyggt jobbat Gigi!

Penny Parnevik

Penny Parnevik
Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

Penny visar att man kan vara Halloween-redo utan att gå all in med sjuka utklädnader och makeup. Att ta på sig en pumpa tisha kan aldrig gå fel, perfekt för dig som inte är speciellt bekväm med utklädnader. 

Victoria Beckham

Victoria Beckham
Bildkälla: Instagram/victoriabeckham

Är det någon som kan lyckas med att se både stylish och creepy ut på samma gång är det självklart fröken Beckham. Snyggt med posen i spegeln, men vi måste ju erkänna att kaninmasken är rätt så obehaglig.

Justin Biebers hund Esther

Justin Biebers hund Esther halloween.
Bildkälla: Instagram/justinbieber

Okej, priset för sötaste looken denna halloween går utan tvekan till Justin Biebers hund Esther. Denna lurviga varelse iklädd Superman dräkt kan ju vara något av det gulligaste vi sett!

The Weeknd och Bella Hadid

Bella Hadid och The Weeknd
Bildkälla: Instagram/bellahadid

The Weeknd och Bella Hadid bevisar nu att de inte bara är sjukt snygga tillsammans, utan även sjukt läskiga. De här galningarna hade man ju inte velat stöta på i en mörk gränd, om man säger så.

Heidi Klum och Tom Kaulitz

Heidi Klum och Tom Kaulitz halloween
Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Någon som är känd för att älska halloween och alltid gå all in är supermodellen Heidi Klum. Varje år arrangerar hon en egen stor fest, och detta året är hon och pojkvännen Tom Kaulitz utklädda till karaktärerna Shrek och prinsessan Fiona. Riktigt imponerande!

Mel B och Gary Madatyan

Mel B & Gary Madatyan
Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT

Mel B kom utklädd som den tidigare Spicegirls-kollegan Victoria Beckham, tillsammans med pojkvännen Gary Madatyan som ser ut att föreställa David Beckham. Vad Posh Spice tycker om utstyrseln är oklart. 

Vill du komma i ännu mer Halloween stämning? Vi har listat de läskigaste filmerna som är perfekta för denna högtid. Spana in videon nedan om du vågar:

Läs mer här:

18 sexiga dräkter att bära på Halloween – under 500 kronor

7 saker alla går igenom inför halloween