Bästa produkterna mot gula och orangea toner i håret

Till vänster är det en bild på kopparfärgat hår med röda och orangea toner. På bilden till vänster ser vi en brunett med en kall nyans på håret.
Produkter för brunetter som motverkar orangea och kopparfärgade pigment – för en kall nyans. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Här är produkterna som motverkar orangea och kopparfärgade toner så ditt bruna hår får en kall färg.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adviral. –

Om du vill bli kvitt de orangea och kopparfärgade tonerna så borde du spana in dessa produkter som ger håret en kallare ton.


Ett violett leave in balsam som tar bort gula toner

Använd ett pigmenterat leave in balsam efter att du tvättat håret. Det vårdar och motverkar gula och orangea pigment. Detta balsam från Four Reasons sprayar du i ditt hår så håller det sig mjukt, kallt och vårdat hela dagen. Du hittar det här för ca 120 kronor.


En vårdande spray som ger dig glans och en kallare ton

Denna finishspray innehåller ett optiskt vitmedel som fräschar upp ljusa, och gråa nyanser i håret. Det är perfekt om du fått ljusa slingor i ditt bruna hår under sommaren som nu fått en kopparfärgad ton under vintern. Spraya i den när du stylat klart håret för en extra glansig och fräsch finish! Du hittar det hos Kevin Murphy för ca 270 kronor.


Silvershampo och Balsam mot gula toner

Denna serie från Maria Nila är perfekt om du fått oönskade varma toner i håret. Tvätta håret med deras Palette Silver Trio för en svalare nyans som håller i sig. Dessa är dessutom extra vårdande mot torrt hår – vilket är perfekt i vinter. Du kan köpa alla tre produkter här för ca 720 kronor.


En hårinpackning för brunt hår mot orangea och kopparfärgade toner

Fanola No orange mask är produkten för dig som verkligen vill bli kvitt med orangea och röda pigment en gång för alla. Masken som har extra blå nyanser och bör därför inte användas på blekt hår. Du rekommenderas även att använda engångshandskar vid behandling. Du hittar denna mask här för ca 250 kronor.

Mer: 

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adviral. –