6 saker du måste veta om Li Åvall från Bachelor 2018

Li Åvall från Bachelor 2018 som bär upp sin franska bulldog Bruce.
Li Åvall från Bachelor 2018 med hunden Bruce. - Foto: Bachelor 2018/Tv4 Play
Dela på Pinterest
Li Åvall är en av deltagarna som jagar efter kärleken i årets Bachelor 2018. Se allt du behöver veta om henne här!

Bachelor 2018 är igång och givetvis vill vi veta allt och lite till om Li Åvall som deltar i tävlingen om polisen David Möllers hjärta.

1. Hur gammal Li Åvall är?

Li Åval föddes 1988 och är 30 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 13 januari.

2. Var Li Åvall bor idag?

Att Li är en stockholmare hörs på lång väg i programmet. Hon kommer från Haninge och bor idag kvar i Stockholm som hon växt upp i.

3. Vad Li Åvall jobbar med?

När Li inte spelar in Bachelor så jobbar hon som personlig tränare, massör och modell. Just nu är hon nominerad till ÅRETS PT i Guldhjärtat. Idag jobbar Li som PT på crossfitstudion "Fit4Life" som ligger i centrala stockholm.

Li jobbar som PT på en crossfitstudio i Stockholm. Bild: Instagram/Liawall

4. Vem är Bruce?

Bruce är Li Åvalls hund som även syns en hel del i programmet. Det är en fransk bulldog som får allas hjärtan att slå dubbla slag. 

5. Vad Li Åvall heter på sociala medier?

På Instagram heter hon @liawall och hon har en stor skara av följare på cirka 7 450 personer. Tidigare har Li även drivit en blogg om livsstil och träning på Baaam.se men nu ägnar hon sig mest åt Instagram där hon delar allt från vardagslivet till träningsstips och kärleksförklaringar till Bruce.

6. Hur långt Li kom i Bachelor 2018?

Än så länge är inte tävlingen över. Men som det ser ut nu så är Li en av Davids favoriter och hon är en av de sista sex tjejerna i huset.

Li Åvall har fått en ros vid varje cermoni. Bild: Instagram/Liawall

Men vem är egentligen polisen David Möller som har fått ett tjugotal tjejer att lämna sina hem och jobb för att jaga hans kärlek i grekland under flera veckor? Se allt du behöver veta om årets Bachelor 2018, David, i videon nedanför.

Mer:

Allt du måste veta om David Möller i Bachelor 2018