Kriminellt gäng utanför Isabella Löwengrips hus: Här är allt som hänt

Ett kriminellt gäng ska ha stått utanför Isabella Löwengrips hem och väntat på natten berättar nu Isabella. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella Löwengrip gick ut med att en person i hennes närhet utsatt henne och barnen för stor fara förra veckan. Nu berättar hon om hur det ligger till och att kriminella väntat utanför hennes hem på natten.

Entreprenören Isabella Löwengrip gick förra veckan ut med att hon och hennes barn blivit utsatta för en stor fara av någon hon tidigare älskat. Idag bryter hon tystnaden och berättar vad som hänt.

Torsdag 22 november: Isabella får inte träffa sin pojkvän

Under dagen berättar Isabella att hon inte får träffa sin pojkvän längre. I en story på Instagram skriver hon att de inte längre får ses.

På Instagram skriver Isabella även att hennes stalker är tillbaka. Bild: Isabella Löwengrip.


Fredag 23 november: Isabella berättar att hon blivit utsatt för stor fara

Under fredagen gick Isabella ut med att hon blivit utsatt för stor fara av någon hon älskat, och att det krossat hennes hjärta. På sin blogg skriver hon att faran dessutom drabbat hennes barn och att det är en person som hon trodde att hon kände som ligger bakom det.

På Instagram beskriver hon allt som en stor mardröm. Bild: Isabella Löwengrip.

Efter att allt jobb var avklarat under förra veckan så skrev Isabella att hon och barnen skulle checka ut. 

Idag har Isabella berättat var hoten kommit ifrån

För Expressen berättar Isabella att personer sökt upp henne utanför hemmet på natten.

– När vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus, säger hon till Expressen.

Personerna som väntat på Isabella utanför huset ska ha varit dömda kriminella.

– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov, berättar hon för Expressen.

Enligt Isabella ska ett kriminellt gäng varit utanför hennes hus. Bild: Isabella Löwengrip.


Anledningen till hoten ska vara ex-pojkvännens affärer då han ska ha stora skulder.

– Det är många, många miljoner. Det rör sig om mycket mer än tiotals miljoner kronor. Jag fick reda på detta av att vi fick ett hembesök av ett gäng, säger Isabella till Expressen.

Nu stöttas Isabella av fansen som sprider kärlek och pepp på hennes sociala kanaler.

Detta är tyvärr inte den enda tuffa motgången som drabbat Isabella i år. Hon har sedan i somras haft en stalker efter sig som inte lämnat henne i fred. Trots att mannen är identifierad så lämnar han inte henne ifred. Se allt som hänt i videon nedanför:

Mer:

Isabella Löwengrip om sveket: Hon och barnen utsatta för fara