8 saker du måste veta om Erik Nilsson i "Bonde Söker Fru" 2018

Här är allt du behöver veta om Erik Nilsson i Bonde Söker Fru. - Foto: Stefan Nilsson/TT
Dela på Pinterest
Ålder, längd och tidigare relationer. Här är allt du behöver veta om Erik Nilsson i "Bonde Söker Fru" 2018.

1. Hur gammal Erik Nilsson är.

Erik Nilsson som är en av bönderna i årets upplaga av "Bonde Söker Fru" är nyligen fyllda 26 år. Han firar sin födelsedag den 24 september och året som han föddes på är 1992. 

2. Var Erik är ifrån och var han bor nu.

Erik är uppvuxen på en gård i Blekinge. Och för några år sedan flyttade han till Skåne för att satsa på sin egna gård. Enligt Ystads Allehanda flyttade han till Skåne då han fått ett jobb på Skånes djurpark och sedan ledde det ena till det andra. Eriks gård ligger i Östra Kärrstorp som är en del av Sjöbo kommun. 

Erik Nilsson är en av bönderna i årets upplaga av "Bonde Söker Fru". Bildkälla: Stefan Nilsson/TT

3. Vad Erik jobbar med.

Erik jobbar faktiskt inom byggbranschen, närmare bestämt med mätteknik. På hans fritid driver han sin gård där han har över 150 höns och håller på med hönsavel. Utöver jobbet inom byggbranschen och på gården så är hans stora intressen jakt och fiske.

4. Hur lång Erik är.

Den populäre bonden Erik är 195 centimer lång. Hans längd har varit till stor fördel då han tidigare spelat både amerikansk fotboll och hockey. 

Erik har en hönsgård i Skåne. Bildkälla: Instagram/fagelnord

5. Vilka tjejer han har kvar i "Bonde Söker Fru".

I nästa avsnitt av "Bonde Söker Fru" kommer Erik behöva välja mellan de två tjejer som är kvar på gården, nämligen Caroline och Alicia. 

6. Vad Erik heter på Instagram.

På Instagram heter Erik @fagelnord. 

7. Anledningen till varför han är med i programmet.

Det var faktiskt inte Erik själv som anmälde sig till årets säsong av "Bonde Söker Fru". Utan det var hans vänner som anmälde honom. Och när han fick veta att det var vännerna som anmält honom var han minst sagt tveksam.

"Men sen tänkte jag att det också är en kul grej, och jag har inget att förlora på det – jag kan ju till och med möta kärleken! Så jag bara skrattade, det var lattjo. Vännerna skrattade så de höll på att dö när de fick höra det", sa han till Ystads Allehanda

Erik är 195 centimer lång. Bildkälla: Stefan Nilsson/TT

8. Eriks tidigare relationer.

Och hur har då bondens tidigare relationer sett ut? Till Hänt ska Erik ha berättat att han avslutade ett förhållande precis innan han klev in i dejtingprogrammet "Bonde Söker Fru". 

Uppbrottet från exflickvännen var ganska tätt inpå att inspelningarna till programmet skulle starta, så det är ingen underdrift att han inte hann vara singel så jättelänge. Dock var han ärlig mot både produktion och brevskrivare att han var en nybliven singel. 

"Och jag kontaktade alla mina ex, även om det var många år sedan, och sa att jag skulle vara med. Man har ändå en association till en människa. Jag bryr mig om de jag är ihop med", sa Erik till Hänt.

Ett annat tv-program som börjar närma sig slutet är "Idol" och två av årets deltagare har precis bekräftat sin hemliga romans. Läs mer om den i videon nedanför.

Läs också:

Allt du måste veta om David Möller i Bachelor 2018

Linnea Henriksson är gravid med sitt första barn