Därför är inte Emmeli Lindkvist med i Playmakers säsong 4

Ett bildmontage med Emmeli Lindkvist och Rickard Rakell efter VM-guldet.
Emmeli Lindkvist om varför hon inte är med i säsong fyra av Playmakers. - Foto: Emmeli Lindkvist.
Dela på Pinterest
Idag börjar den nya säsongen av succéprogrammet Playmakers. Men en av tittarnas favoriter, Emmeli Lindkvist har tackat nej till säsong 4. Nu berättar hon varför.

Emmeli Lindkvist, 25, gjorde succé i det populära programmet Playmakers på TV4 Play. Men nu berättar hon att det inte blir en fjärde säsong för hennes del.

Under tre säsonger av Playmakers har vi fått följa Emmeli Lindkvist som är tillsammans med hockeyspelaren Rickard Rakell. Paret är bosatt i Orange County i Kalifornien där de just flyttat in i sitt nybyggda drömhus.

Där bor dem tillsammans med sina två engelska labradorer, Stella och Heintz.

Det råder ingen tvekan om att Emmeli varit en storfavorit hos tittarna under programmets gång, men i trailern till säsong 4 lyste hon med sin frånvaro.

Emmeli och Rickard i sitt nya hus. Bild: Instagram/Emmeli Lindkvist.

Efter att folk undrat var hon tagit vägen så går hon nu ut på Instagram och förklarar hur det ligger till.

"Som en del av er redan har sett, så har jag valt att tacka nej till en säsong fyra av playmakers. Det har varit tre fantastiska säsonger och jag är så glad över att ha varit en del av detta sen dag ett", skriver Emmeli på sin Instagram.

Hon förklarar även varför hon valt att tacka nej till en fjärde säsong.

"Denna gång saknades det tillräckligt med motivation och jag kände 99%, just därför lämnar jag hellre utrymme till nya tjejer. Hoppas ni kommer sitta bänkade till premiären den 17e december", skriver Emmeli.

Och detta beslut var till många tittares stora sorg.

"Åhh du och Richard är ju bäst!!", "Så tråkigt" och "Din medverkan är ju därför jag kollade!", är några av kommentarerna som strömmade in i Emmelis kommentarsfält.

Som tur är finns det nu möjlighet att hitta nya favoriter då säsong fyra välkomnar några helt nya tjejer. Se vilka det är och läs mer om dem här!

Se fem saker du måste veta om Emmeli i videon nedanför:

Mer: 

Fem saker du måste veta om Emmeli Lindkvist från Playmakers