Allt om Netflix-serien "You" – då har säsong 2 premiär

Elizabeth Lail and Penn Badgley spelar huvudkaraktärer i Netflix-serien "You". - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Blir det en säsong 2 och vad händer egentligen med Penn Badgley? Netflix-serien "You" ​har tagit världen med storm – här är allt du behöver veta.

Netflix-serien "You" väckte snabbt ett stort intresse. Har du redan nu blivit helt besatt av säsong 1 (förmodligen inte lika besatt som Joe Goldberg...) och vill veta mer? Ta ett kik nedan där vi svarar på frågorna som alla undrar över. 

Innan du läser vidare, Spoiler Alert!

När är det premiär för säsong 2 av "You"?

Tio avsnitt hittar du i första säsongen av "You" och lika många förväntas det bli i kommande säsong. Nu är det bekräftat att säsong 2 släppts den 26 december 2019.

Vad händer i säsong 2 av "You"?

Vi ser självklart huvudkaraktären Joe Goldberg i rutan igen där hans besatthet tar nya höjder. Enligt Express går det spekulationer om att Raj kommer anklagas för Peachs död. 

Tittaren får möta Candance i slutet av första säsongen – något vi hoppas få veta mer om i kommande avsnitt. Den första säsongen har baserats på en bok som redan nu har en uppföljare kallad Hidden Bodies och vi kan gissa att tv-serien kommer handla om något liknande. I säsong 2 får tittaren även följa med Joe till Los Angeles. 

Vem är "Joes" nya tjej i You säsong 2?

Det är en ny kvinnlig huvudkaraktär i säsong två av You. Love Quinn är namnet på den nya tjejen som fångar Joes intresse. Love är en aspirerande kock som jobbar i en exklusiv matbutik i LA. Hon kommer få en stor roll i den nya säsongen och det är ingen mindre än skådespelaren Victoria Pedretti som har tagit hem rollen.

Victoria har tidigare gjort succé i den andra populära Netflix-serien "Haunting of Hill House".

Foto: Netflix

Har du inte hängt med i svängarna? Här berättar vi en kort sammanfattning av den första säsongen av "You".

I säsong 1 får du möta skådespelaren Penn Badgley, en kille som jobbar i en bokaffär. När han möter Beck blir han helt tagen och besatt. I säsong 1 får vi följa hans försök i hopp om att bli en del av hennes liv, något som han redan har bestämt. Troligen ser du serien med skräckblandad förtjusning!


Filmjätten Netflix släpper julnyheter i takt med att vi närmar oss juletider. Behöver du filmtips? Ta en titt här!

Läs mer: Tyck till - vilken serie är bäst?