Sommarens nya glassar 2019: SIA släpper Unicorn-glass

Unicorn-glass från SIA.
SIA Glass släpper egen Unicorn glass med smak av hallon och blåbär. - Foto: SIA Glass
Dela på Pinterest
SIA Glass visar upp sina nya glassar till sommaren 2019 och en Unicorn-glass är med på listan.

Inför sommaren 2019 släpper SIA en rad nya glassar. Förra veckan introducerades vi för det rosa och glittrande Unicorn Tears-vinet och idag släpper SIA Glass nyheten om att de lanserar en egen Unicorn-glass i två varianter.

Glassen släpps som en fin, regnbågsfärgad strut, men du kan också beställa den som en kulglass i glassbaren.

Glasstrut från SIA. Bild: SIA Glass.
Glassen säljs även som klassisk kulglass. Bild: SIA Glass.

Glassen är gjord på 100 procent färsk grädde med naturliga färger och aromer.

Alla har sina egna tolkningar av vad "unicorn" faktiskt smakar, då det är ett fantasi-djur. Men enligt SIA:s nya glass "Unicorn" är det en bärig smak.

Den ska smaka hallon, blåbär och dessutom ha en kärna av hallonrippel. Struten täcks av ett rosa överdrag med smak av marshmallows. Hur drömmigt?

Varför inte servera dem extra festligt till kalaset? Bild: SIA Glass.

Kulglassen som säljs i de olika glassbarerna innehåller mjuka och söta godiskulor istället för överdraget med marshmallows-smak.

Unicorn-glassen är inte den enda nyheten i frysboxen 2019. SIA kommer med flera nyheter som vi ser fram emot att svalka oss med i sommar.

En chokladglass och en laktosfri kola Sandwich kommer också komma.

I butik kommer även fler nyheter. Fem nya glassar med smak av mjölkchoklad, persika hallon, citron ingefära, en kaktus citrus-sorbet och även en cheesecake väntar.


I glassbaren kan vi även köpa hallonsorbet, glass med morotskaka och två glassar gjorda på kokosmjölk med smak av saltlakrits och salt karamell.


SIA är inte de enda som släpper "Unicorn"-produkter. Här om veckan släpptes det ett "Unicorn Tears"-vin gjort på rosé. Det rosa och glittriga vinet tog snabbt världen med storm och alla ville ha det hemma på kylning. Se var du kan köpa det och hur mycket det kostar i videon nedanför.

Mer:

Unicorn tears-vinet gör succé – här kan du köpa det