Nu släpper H&M:s kafé "It's Pleat" egna semlor

Kafé It's Pleat, HM, semlor
På kafé It's Pleat hittar du många spännade, nya semlor. - Foto: Stella Pictures/ HM
Dela på Pinterest
Vi har en glad nyhet för alla semmelälskare! Nu släpper H&M:s kafé It's Pleat en semmelkollektion – och JA det är så gott som det låter!

Semmeldagen, eller fettisdagen som den också kallas, börjar närma sig, men vem som kammar hem priset för årets bästa semla är ännu inte avgjort. Tidigare år har både semmelwrapen och prinssesemlan hamnat på topplistan och nu gör H&M:s kafé It's Pleat ett försök till att bli minst lika populära. De går verkligen "all in" på semmelmånaden och lanserar en hel kollektion med olika typer av semlor, och vi kan lova att du möter en rad nya smakupplevelser. 

Den klassiska semlan, dock en mindre variant, finns givetvis att köpa. Bland nyheterna hittar du också en shake med semmelsmak, overnight oats-semla och en rawboll-semla. Visst låter det spännande?

Caroline Björkholm som är creative director på It’s Pleat, berättar att de vill inspirera andra till att göra mer välbalanseradeval. 

– Hos oss kan man unna sig en semla om man vill, men man kan också välja en precis lika god och lite nyttigare variant – utan att gå miste om varken smak eller kvalitet. Vår freakshakesemla levererar verkligen just detta! Och den är precis lika yummy för synen som den är i smaken, säger hon i ett pressmeddelande.

De kreativa semmelvarianterna hittar du alltså på Kafé It's Pleat beläget i Uppsala på Svartbäcksgatan, i Fältöversten och på Drottninggatan i Stockholm.

It's Pleat satsar på semlor i år. Bild: H&M

Källa: Elle

Kanske är du hellre sugen på att äta något annat bakverk och gärna skippar grädden? Då måste du spana in dessa chokladbollar med jordnötssmör och M&M:s – extra allt! Och ja, de är så goda som de låter. I videon nedan får du receptet och får reda på exakt hur du går tillväga. 


Mer:

Recept: Magisk kladdkaka med oreotopping

Nyttig frukostsmoothie – som du gör på några minuter