Bianca flyttar – här är allt vi vet om nya lägenheten på Östermalm

Bianca Ingrosso, östermalm, ny lägenhet
Bianca Ingrosso flyttar till en lägenhet på Östermalm. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Nu avslöjar Bianca Ingrosso att hon flyttar till en ny lägenhet belägen på Östermalm. Vackra trägolv, kakelugn och högt i tak – ja, vi hade gärna flyttat in!

Bianca Ingrosso visade ganska nyligen upp bilder på hennes lägenhet i Norra Djurgårdsstan som precis har blivit såld. Ja, bloggerskan och influencern ska nämligen flytta efter bara ett år. På Instagram säger Bianca att den även blev en av Sveriges mest klickade lägenheter, och man kan förstå varför! 

Bianca flyttar till lägenhet på Östermalm

Vi har inte hört så mycket om den nya lägenheten och kommande flytten – tills nu. På Instagram Stories fick hennes följare nämligen möjligheten att se bilder på hennes nya bostad.

Lägenheten belägen på Östermalm är 97 kvadratmeter stor, har tre rum och hade ett utgångspris på 9 950 000 kronor. Vad den slutgiltiga prislappen hamnade på vet vi ännu inte. 

Bilder på Biancas lägenhet

Trean går i gammalt stuk och har vackra trägolv, kakelugn och högt i tak. Sovrummet är ett "Master bedroom" med bra förvaringsmöjligheter – något vi kan gissa att bloggerskan uppskattar. Badrummet är fint och fräscht och köket är stort och erbjuder plats för uppåt 10 personer (Ja, det väntas troligen många härliga middagar där!) 

Östermalmspärlan är helt enkelt en lägenhet där gammalt möter nytt. Att Bianca kommer trivas tvivlar vi inte en sekund på. Se mäklarbilden här! 


Foto: Instagram/ ekenstam_makleri


Ja, det var alltså Bianca Ingrosso som var köparen av sekelskiftesvåningen på Östermalm. Vi hoppas på att få följa med i flytten via hennes sociala kanaler! 


Missa inte!

I kvällens avsnitt av Wahlgrens Värld befinner sig Bianca hemma hos mamma Pernilla och tittar på sina föräldrars gamla bröllopsvideo. Det blir minst sagt känslosamt. Se klippet i videon här!

Mer: 

Bianca Ingrosso säljer lägenheten – så mycket kostar den