Älskar du lyx? Här är champagnesemlan du måste prova

Champagnesemla, Grand Hotel, 2019
Den nya semmelsmaken är något utöver det vanliga. - Foto: Unsplash & Andy Liffner
Dela på Pinterest
Är du en av dem som älskar att sätta guldkant på vardagen och inte tackar nej till lyx? Då är den senaste semmelnyheten något för dig. Nu finns nämligen en champagnesemla!

Tisdag den 5:e mars är det äntligen den efterlängtade fettisdagen. Lagom till detta har Grand Hôtel i samarbete med champagnehuset Ruinart och deras ”R” Brut, som nu också är hotellets huschampagne, lanserat den exklusiva champagnesemlan. Ja, du läste rätt – en semla med champagne i!

Denna champagnesemla får sin smak och fyllighet från champagnens aromer av pären, mandel och hasselnöt. Hur gott?!

– Mandel fullkomligen älskar champagne och vice versa. I vår semla har Ruinarts distinktiva aromer varsamt blandats in i mandelmassan och tillsammans med en lättvispad grädde och guldkantad presentation lyfter vi detta uråldriga bakverk till en ny nivå, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Här köper du champangesemlan 

Årets lyxigaste och mest spännande semla kommer att serveras i  Cardierbaren på Grand Hôtel i Stockholm från och med starten av den efterlängtade semmelveckan – måndagen den 4 mars fram till söndagen den 10 mars. Priset är lite saftigare än vanligt, men det kanske inte är så konstigt när vi snackar om en lyxsemla? Denna extravaganta semla blir din för 55 kronor. Kommer du att smaka den?

Champagnesemlan passar perfekt för den som vill lyxa till det lite. Foto: Andy Liffner

Semmeldagen är snart här, men visst får man tjuvstarta till dess? Du har väl inte missat att H&M:s egna kafé Pleat har släppt en hel semmelkollektion? Ja, det är så bra som det låter! Vill du prova på en annorlunda semla eller kanske en shake med semmelsmak? Ta en titt i videon nedan för att se alla spännande nyheter.

Mer:

Här är Marabous nya (sjukt goda) smak

Sommarens nya glassar 2019: SIA släpper Unicorn-glass