Allt om Linnea Widmark – Benjamin Ingrossos ex-flickvän

Benjamin Ingrossos flickvän Linnea Widmark.
Ålder, Instagram och flickvän till Benjamin Ingrosso. Här är allt du måste veta om Linnea Widmark. - Foto: Bildkälla: Instagram/Linnea Widmark.
Dela på Pinterest
Hon är Benjamin Ingrossos ex-flickvän, bloggare och bästis med Bianca – här är allt du måste veta om Linnea Widmark.

1. Hur gammal är Linnea Widmark?

Linnea föddes 1996 och är 23 år gammal. Linnea fyller år den 2 maj.

2. När träffades Linnea och Benjamin Ingrosso?

Linnea och Benjamin träffades redan som tonåringar och har haft ett på och av förhållande i flera år. Första gången de blev tillsammans var för cirka sex år sedan. Sedan gjorde paret slut en kort tid för att bli ihop igen under hösten år 2017.

Under den senaste tiden har flera spekulerat i om paret har gjort slut. Tidigare har Benjamin Ingrosso nämnt att vi kommer få svaret i hans kommande musik och nu bekräftar han det med låten ”I'll be fine somehow”. Han och tidigare flickvännen Linnea har alltså tyvärr valt att gå skilda vägar. Vi hoppas att de båda är lyckliga och mår bra.

Bildkälla: Instagram/Linnea Widmark.

3. Vad jobbar Linnea Widmark med?

Linnea Widmark jobbar idag som influencer och hon har precis börjat blogga igen efter ett långt uppehåll. Du lär säkert känna igen henne från Wahlgrens Värld. Att fotografera är ett av Linneas stora intressen. På hennes kanaler får du ta del av hennes vardag men också vackra fotografier som hon tagit.

4. Vad heter Linnea på Instagram och blogg?

På instagram hittar du henne under namnet @linneawidmark, där har hon ett stort konto med över 100 000 följare. Linnea bloggar dessutom. På bloggen svarar hon på fansens frågor och skriver om sitt liv. Du hittar henne under "linneawidmark.se" på Tourn.

Bildkälla: Instagram/Linnea Widmark.

5. Vem är Linneas tvillingsyster Maya Widmark?

Linnea har en tvillingsyster, Maya, som hon ofta ses sida vid sida med. På Instagram har Linnea skrivit om deras starka band och de verkar ha en väldigt nära relation.

"Inte bara min syster utan även min bästa vän och favoritperson på den här jorden. Att ha en tvilling är seriöst det bästa och det coolaste grejen någonsin och jag är så tacksam för henne", skriver Linnea på Instagram.

Vill du veta mer om Linneas tvillingsyster Maya? Lär känna henne bättre och se hur hon ser ut på bild i videon nedanför.

Mer:

5 saker du måste veta om Linnea Widmarks tvillingsyster Maya