Därför byter Magdalena Forsberg danspartner i Let's Dance

Fredric Brunberg byts ut i let's dance 2019.
Ikväll tvingas Magdalena Forsberg byta danspartner i Let's Dance. Fredric Brunberg byts ut mot David Watson. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Magdalena Forsbergs danspartner, Fredric Brunberg, tvingas ställa in sin medverkan i ett Let's Dance.

Under fredagsförmiddagen gick Let's Dance ut med att Magdalena Forsbergs danspartner, Fredric Brunberg, tvingas ställa in sin medverkan under kvällens tävling.

Orsaken till hans frånvaro är sjukdom, vilket nu har lett till att Magdalena snabbt fått byta partner och istället får hon dansa med en av producenterna.

Som om det inte var svårt nog att lära sig en koreografi och sätta den till 100 procent med sin partner på bara en vecka – så får Magdalena det extra tufft då en ny partner slängs in i matchen.

Magdalena Forsberg med sin danspartner Fredric Brunberg i Let's Dance. Bild: Stella Pictures.

Som tur är har hennes nya partner för kvällen koll på sina fötter sen tidigare. Hon ska nämligen dansa med David Watson, dansproducent, professionell dansare och koreograf i Let's Dance Sverige.

Magdalena och Fredric fick beröm av juryn efter premiärdansen i programmet och de fick en grym start i tävlingen. Hur det går för Magdalena denna vecka – med en ny partner – återstår att se.


Men vem dansar med vem egentligen? Och vilka kändisar är det som är med i årets upplaga av Let's Dance? Vi har listat alla tävlanden och deras danspartners så man lätt ska kunna ha koll under tävlingen. Se alla danspar i videon nedanför:

Mer:

Let's Dance 2019: Alla kändisar och dansare som tävlar ihop

Let’s Dance 2019: så heter alla kändisar och dansare på Instagram

Allt om Lancelot Hedman Graaf från Let's Dance 2019