Kommer det en säsong 2 av Eagles? Nu svarar serieskaparen

Eagles SVT-serie
Nu uttalar sig Eagles-skaparen om seriens framtid. - Foto: Foto: Instagram/ eagles_svt
Dela på Pinterest
Blir det en ny säsong av ungdomsserien Eagles? Stefan H. Lindén, som är skaparen, avslöjar hur tankarna går.

SVT Play serien Eagles har nu under våren 2019 haft premiär och släppt flera avsnitt. I handlingen får vi följa Elias (Edvard Olsson) och Felicia (Alva Bratt) som spelar huvudrollerna och tittarna får se en hel del kärlek och drama. Men nu när den första säsongen börjar gå mot sitt slut undrar såklart många om vi får se mer av syskonparet Elias och Felicia och alla klasskompisar.

Blir det en säsong två av Eagles?

Det är inga tydliga besked Eagles-skaparen Stefan H. Lindén ger oss, men vi får i alla fall ett hopp om en ny säsong. I en intervju med Sveriges Radio får han frågan om hur framtiden ser ut för Eagles.

– Vi drömmer såklart om att få göra en säsong 2, svarar han till SR.

Och enligt Stefan H. Lindén ser det ljust ut.

– Det vore så roligt, ingeting är klart i dagsläget men vi hoppas såklart det, säger han.

Han berättar fortsättningsvis att mottagandet av serien mestadels har varit väldigt positivt och att de har fått fans även utanför Sverige som hyllar Eagles. Har du ännu inte tittat på serien och vill veta mer om handlingen? Läs här.

Alva Bratt spelar huvudrollen och är influencern Felicia. Men vi har inte sett så mycket av skådespelerskan tidigare. Vill du veta med om henne? I videon nedan listar vi allt du behöver veta.

Mer:

Allt om Edvard Olsson – hockeykillen Elias i Eagles

4 saker du vill veta om Adrian Öjvindsson – Ludvig i serien Eagles