Meghan Markle och prins Harry söker en nanny – så hög blir lönen

- Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Nu söker de brittiska kungligheterna Meghan Markle och prins Harry efter en nanny (och vi jublar inombords!)

De brittiska kungligheterna Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn och förbereder sig för att bli föräldrar. 

Nu skriver tidningen Mirror att paret tar hjälp av en speciell agency i Kensington i västra London för att hitta en nanny eller manny (som en manlig barnflicka kallas). De är nämligen angelägna att utforska möjligheten att anställa en man.

Så mycket tjänar du som barnflicka

Den lycklige som lyckas knipa jobbplatsen som nanny för de brittiska kungligheterna kommer få bo intill Windsor Castle och ha tillgång till en bil. Ett plus är med andra ord att du har körkort!

– Arbetaren kommer tjäna upp till 70 000 euro per år, beroende på erfarenhet, säger en reporter till the Mirror.

Om man omvandlar det blir det ungefär 849 347 kronor per år, vilket är nästan uppåt 80 000 kronor i månaden. Inte dåligt! 

Meghan Markle söker en amerikansk manny

Är du från USA ligger du dessutom redan på plussidan! Meghan Markle (som såklart är "born and raised i America") föredrar nämligen att hitta en amerikan framför en brittisk nanny. 

– Det är viktigt för henne, hon har aldrig dolt det faktum att hon är stolt över sina amerikanska rötter, skriver tidningen Mirror.

Och det blir bara bättre! Paret vill gärna att den anställde personen ska känna sig som en familjemedlem, och inte som en i personalen.

Så en liten checklista om du är sugen på att jobba för Meghan Markle och prins Harry...

– Du har körkort

– Du är amerikan

– Du har stor erfarenhet av att jobba med barn

– Du vill bli en del av kungligheternas familj (EH, JA?!)

Källa: MarieClaire

Meghan Markle är gravid och väntar barn. Foto: Stella Pictures

Det finns en skönhetsprodukt som Meghan Markle alltid använder – och den kostar bara 75 kronor! Ta reda på vilken det är och var du kan köpa den i videon nedan.