Gör egen prosecco-isglass – här köper du glassformen

prosecco-isglass
Tror du att du hade gillat prosecco-isglassen? - Foto: Unsplash & Pixabay
Dela på Pinterest
Vad sägs som lite prosecco-isglass? Här är den ultimata lösningen för dig som vill svalka dig med lyx. Nu finns nämligen glassformar som du kan fylla med prosecco!

Detta är en redaktionell artikel med en kommersiell länk via vår partner Adviral.

Vill du bjuda gästerna på något annorlunda, men gott? Nu finns en superenkel, smidig och lyxig lösning för alla glass- och proseccoälskare där ute, nämligen isglassformar! Nu introduceras vi för "Prosecco Ice Lolly Moulds". Ja, det är precis som det låter, en prosecco-isglass (som du gör lätt som en plätt på mindre än några sekunder!) 

Var kan jag köpa jag prosecco-isglass?

Hawkin’s Bazaar, en presentbutik i England, säljer denna genialiska lösning för £10, knappt en hundralapp i svenska kronor. Men vi kunde såklart inte släppa denna glassiga idé och letade upp en svensk webbsida där du kan haffa "Prosseco Lollipop Maker" för att göra succé på festen.

I kitet får du en form med hållare där du kan stoppa ner fyra formade glas som liknar foten på ett champagneglas. Isglassar som ser ut som uppfyllda champagneglas? Ja, tack! 

Här hittar du dem för 99 kronor!

Med prosecco-isglass kommer dina gäster garanterat bli imponerade. Foto: Partykungen

Detta är en redaktionell artikel med en kommersiell länk via vår partner Adviral.

Behöver du tips på goda drinkar att göra i vårvärmen? I videon nedan ger vi dig de bästa dryckesrecepten, både med och utan alkohol. 

Mer:

Unicorn tears-vinet gör succé – här kan du köpa det

GB:s nya glassar 2019 – då kan du köpa dem i butik