Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu kan du göra egen prosecco-isglass – här köper du glassformen

Dela på Pinterest
Vad sägs som lite prosecco-isglass i värmen? Här är den ultimata lösningen för dig som vill svalka dig med lyx. Nu finns nämligen glassformar som du kan fylla med prosecco!

Vi tjuvkikade redan i våras och spanade in glassutbudet inför sommaren. Tutti Frutti-glassen blev snabbt poppis, även GB:s nya glassar som har hamnat i butik, och du har väl inte missat "Fikaglassen" som smakar som svenskarnas olika favoritbakverk?

Nu kommer ännu en nyhet. Men denna gång är det inte en glassort utan en superenkel smidig (och lyxig) lösning för alla glass- och proseccoälskare, nämligen isglassformar!

Nu introduceras vi för "Prosecco Ice Lolly Moulds". Ja, det är precis som det låter, en prosecco-isglass (som du gör lätt som en plätt på mindre än några sekunder!) 

Var kan jag köpa jag prosecco-isglass?

Hawkin’s Bazaar, en presentbutik i England, säljer denna genialiska lösning för £10, knappt en hundralapp i svenska kronor! Men vi kunde såklart inte släppa denna glassiga idé och letade upp en svensk webbsida där du kan haffa "Prosseco Lollipop Maker" för att göra succé på festen.

I kitet får du en form med hållare där du kan stoppa ner fyra formade glas som liknar foten på ett champagneglas. Isglassar som ser ut som uppfyllda champagneglas? Ja, tack! Här hittar du dem för 149 kronor! 

Prosecco-isglass
Med prosecco-isglass kommer dina gäster garanterat bli imponerade. Foto via Adlibris

Behöver du tips på goda drinkar att göra i vårvärmen? I videon nedan ger vi dig de bästa dryckesrecepten, både med och utan alkohol. 

Mer:

Unicorn tears-vinet gör succé – här kan du köpa det

GB:s nya glassar 2019 – då kan du köpa dem i butik