ÄNTLIGEN! Nu släpps halloumi nuggets och halloumi fries

Nu släpper Fontana halloumi nuggets och halloumi fries. I dessa butiker kan du köpa dem. - Foto: Fotana och unsplash
Dela på Pinterest
Nyheten vi längtat efter galet länge är äntligen här. Nu släpps halloumi nuggets och halloumi fries i butik!

Är du en av oss som har blivit besatt av halloumi de senaste åren? I sådant fall lär du gråta av glädje när du får nys om den här nyheten. Fontana har nämligen släppt halloumi nuggets och halloumi fries som man kan laga enkelt hemma.

Ja, du läste rätt. Från och med vecka 19 har du kunnat hitta paketen i frysdisken med smarriga nuggets och fries.

Halloumi nuggets och halloumi fries som nu släppts! Bild: Fontana.

Var kan du köpa halloumi nuggets och halloumi fries?

Enligt Fontanas bild på Instagram finns de att köpa på Ica och City Gross. Så det gäller att hålla ett extra öga på frysdisken för den halloumi-sugne!

Är de glutenfria?

Flera följare har kommenterat och frågat om dessa nuggets och fries är glutenfria. Svaret på den frågan är nej. I en kommentar på Facebook svarar Fontana att de halloumi nuggets och fries som lanseras nu inte är glutenfria – men att de eventuellt kan komma att bli det framöver.

Vad kommer de kosta?

Priset för halloumi fries är 39,90 för ett paket som innehåller 10 stycken på 180 gram. Priset för halloumi nuggets är 45,90 för ett paket som innehåller 19 stycken på ca 230 gram.


Detta är inte den enda läskande mat-nyheten vi trillat över den senaste tiden. Ben & Jerry kan ha stått för årets smarrigaste släpp. De har nämligen lanserat en ny produkt med bara kakdegsbitar. Se allt du måste veta om cookie dough chunks i videon nedanför.

Mer:

Ben & Jerry släpper cookie dough chunks – med enbart kakdeg

Mat