Här är prins Harrys krav när han bor på hotell

Prins Harrys krav när han bor på hotell. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
När prins Harry checkar in på ett hotell så är han extra noga med att se över en viss detalj under vistelsen.

Ett av uppdragen som ingår i rollen som prins är att resa runt världen över och representera landet och verka för hjärtefrågor som mänskliga rättigheter, miljö med mera. Under dessa resor så blir det en och en annan hotellnatt och det finns en sak som är extra viktigt för prins Harry när han bor på hotell.

När kända personer bor på hotell är det inte ovanligt med speciella krav och önskemål. Vissa kändisar kräver speciella kuddar, andra vill ha ett visst typ av snacks på rummet eller andra bekvämligheter som ska vänta på rummet efter ankomst.

Prins Harry ska dock vara en ganska enkel gäst, men det finns en sak som han verkligen värdesätter när han checkar in på ett hotell.

Harry är extra noga med plasten när han bor på hotell. Bild: Stella Pictures.

I en intervju med Harrys kompis, polo-spelaren Nacho Figueras, berättar vännen om en resa de nyligen gjorde ihop till Rom. Harry ska då varken ha brytt sig om utsikten eller kvalitén på handdukarna, utan hur mycket plast som användes på hotellet.

"Han var där och vi var på hotellet där vi spenderade natten innan matchen. Han pratade med en person och sa, 'den här morgonen fick jag mitt kaffe och såg att ni hade en plastgrej på kaffet. Och när jag skickade iväg min skjorta och fick den tillbaka i en plastpåse'", sa Nacho skriver Cosmopolitan.

Enligt Nacho ska både Harry och Meghan vara starkt emot användning av plast och Harry har haft miljön som en hjärtefråga i flera år.

Både Harry och Meghan värnar om miljön. Bild: Stella Pictures.

Under ett tal som Harry höll i Sidney förra året under Australian Geographic Society Awards delade han sitt budskap om planeten.

"Vi måste uppskatta vår planet och vad den har att erbjuda. Världen vi lever i kan inte bli ersatt eller tämjd. Det är en vild plats där skönhet tar tid att formas, i de flesta fall, tusentals år, och utan det, är vi ingenting", sa Harry under talet.

Mer:

Här är Meghan Markles dubbelgångare Tiffany Smith