Här är Brad Pitts kopia – som tar betalt för att ses

Brad Pitt har en dubbelgångare. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Brad Pitt-kopian Nathan Meads har fått stor uppmärksamhet på sociala medier och nu tjänar han pengar på likheten med kändisen. "Jag kan inte gå någonstans!", säger han.

Brad Pitt är en världskändis och kan inte gå många meter innan han blir igenkänd. Precis så är det nästan för engelskmannen Nathan Meads som är en snarlik kopia. Han har nämligen fått en hel del uppmärksamhet i media för att han sägs vara riktigt lik Brad Pitt. 

Detta ledde senare till att han startade Instagram-kontot Bradpitt_lookalike där han postar bilder på sig själv som liknar Brad Pitt. I en intervju med tidningen The Mirror säger han att människor flockas runt honom.

– Jag kan inte gå någonstans. Jag kan inte gå in i affärer, du ser dem bakom kassan, knuffa varandra och så tänker de att jag är Brad Pitt, berättar han.

Tjänar pengar på att vara Brad Pitts dubbelgångare

Det har gått så långt att Nathan Meads har insett att han kan tjäna pengar på sitt utseende. Nu anordnar han träffar med signeringar och blir inbjuden till events och tv-shower. För detta tjänar Brad Pitt-kopian uppåt 10 000 kronor. 

Tv-stjärnan Brad Pitt har flera gånger utsetts till att vara en av världens sexigaste män. Och vad säger du, håller du med?

Foto: Instagram/ bradpitt_lookalike & Stella Pictures

Visst kan vi hålla med om att han är lik Brad Pitt i yngre ålder. Men inte riktigt nu va...?

En annan kändis som har en dubbelgångare är Meghan Markle. Se Tiffany Smith i videon, som är så lik hertiginnan!

Mer: 

Se bilder från Tjernobyl – så ser kärnkraftverket ut idag