5 saker om influencern Melina Criborn

Melina Criborn Hultner.
Allt du måste veta om Melina Criborn Hultner. - Foto: Instagram/Melina Criborn
Dela på Pinterest
Du ser ofta Melina i tv-rutan på Wahlgrens Värld och titt som tätt dyker hon upp på Bianca Ingrossos story. Här är allt du måste veta om Melina!

Hur gammal är Melina Criborn?

Melina föddes 1990 och är 29 år gammal. Hennes födelsedag infaller den 30 april.

Vad jobbar Melina med?

Melina jobbar som platschef på Serenity Stockholm som är en populär skönhetssalong dit många svenska kändisar vallfärdar för att bland annat få frisyren, naglarna eller fransarna fixade.

Melina Criborn med vännerna Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och Vanessa Lindblad. Bild: Fabian Wester via Instagram/Melina Criborn.

Vad är Melinas fullständiga namn?

Tidigare hette hon "Melina Sundberg Hultner", men efter bröllopet valde hon och maken Jacob att ta hans efternamn – Criborn.

När gifte sig Melina med Jacob?

Den 7:e september gifte sig Melina och Jacob i Palma. Bröllopet gästades av många nära och kära, samt en hel del kändisar. Bianca och Benjamin Ingrosso var toastmasters och alla storys och bilder som visats från bröllopet skvallrar om magi, kärlek och massor av fest.

Melina Criborns bröllop såg verkligen magiskt ut! Bild: Instagram/Pernilla Wahlgren
Bröllopet varade i flera dagar! Bild: Instagram/Pernilla Wahlgren.

Vem är hennes man Jacob?

Du känner antagligen igen hennes man också. Han och Leonard Schej var nämligen dj:sarna bakom gruppen Nause. Numera är det bara Jacob som turnerar och frontar dj-duon medan Leonard spenderar sin tid i studion.

Jacob är lika gammal som Melina, alltså född 1990. Han fyller år den 10 juli. Paret är idag bosatta på Östermalm i centrala Stockholm.


Det var inte bara Melina och Jacob som gifte sig den 7 september. Tv-profilen Rebecca Stella gifte sig med skivbolags-profilen Manny Dion och hennes klänning har blivit en snackis. Klänningens släp behövde bäras av flera tärnor och hela 80 000 kristaller prydde brudklänningen. Se klänningen i videon nedanför.

Mer: 

Rebecca Stellas brudklänning gör succé – med över 80 000 kristaller