Här är Blossas glögg 2019 – med fruktiga tropiska smaker

Blossa, Glögg
Här är nya Blossa 2019 - Foto: Pressbild
Dela på Pinterest
Årets Blossa glögg är äntligen avslöjad. Gillar du fruktiga, tropiska smaker? Då kommer du älska den här! Den nya glöggen Aloha innehåller smaker av passionsfrukt och hibiskusblomma.

Sommaren är slut och vi kan snart börja räkna veckorna fram till jul på två händer. Vad passar då inte bättre att vi redan nu börjar tänka i lite ju(v)ligare banor? 

Traditionsenligt lanserar Blossa, som sedan 2003 har släppt en ny glöggsmak inför varje vintersäsong, en ny glögg även i år – och årets smak är minst sagt spännande! 

Blossa 2019 Aloha

Gillar du tropiska smaker? Då komme du älska årets Blossa glögg! Årets smak baseras på sötma från passionsfrukt som förenas med hibiskusblommans fruktiga syra och bryts av med subtila toner av kokos och kaffe.

Bildkälla: Pressbild

– Blossa har sedan 2011 rest runt i världen för att utveckla nya smaker till årgångsglöggen. I år har vi rest ända till Hawaii – närmare bestämt ön Oahu för att finna inspiration. I Blossa 19 Aloha ger passionsfrukt en tropisk sötma och som balanseras av hibiskusblommans fruktiga syra. De lätta tonerna av kaffe och kokos smälter nästintill samman och ger glöggen en spännande twist. I sin helhet är glöggen fruktig och frisk och gifter sig väl med Blossas traditionella glöggkryddor, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa.

Visst låter det som en dröm?

Det finns flera sätt att få en riktigt bra julkänsla, bland annat att se på juliga filmer och tv-serier. I år släpps filmen "Last Christmas" lagom till decembermyset. Men kan du inte vänta tills dess? Spana då in filmens trailer i videon nedan. 

Mer:

5 smarta sätt att tjäna extra pengar innan jul