Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Vimmelbilder på alla gästerna från VMB Influencer Awards 2019

Dela på Pinterest
Årets stora influencer-event VMB Influencer Awards bjöd på bland annat mingel, nätverkande, livepodd och inspirerade föreläsningar. Vi har samlat alla vimmelbilder på gästerna. Se dem i bildspelet ovan.

Den 8 september ägde årets VMB Influencer Awards rum. På plats fanns årets största och främsta influencers och bloggare inom mammasegmentet för att nätverka och inspireras. 

Temat för dagen var karriär och kvinnligt entreprenörsskap i kombination med balans i livet. Det blev minst sagt en härlig dag med mingel, nätverkande, inspirerade föreläsningar, givande workshops, yoga och Livepodd. Dessutom prisades sex influencer för extra utmärkande insatser under året.

Var du på plats eller vill du se vilka som var på eventet? Vi har samlat alla vimmelbilder på gästerna. Se, njut och kasta dig tillbaka till årets stora influencer-event i bildspelet ovan!

Vill du se flera highlights från dagen? Spana då in videon nedan. 

Mer:

Årets vinnare i VMB Influencer Awards 2019