Marabou släpper ny choklad – se de nya smakerna här

Marabou
Marabou släpper nya smaker – se de här - Foto: Pressbild, Shutterstock
Dela på Pinterest
Älskar du choklad? Då är det här veckans bästa nyhet. Chokladjätten Marabou lanserar nu en helt ny choklad i tre olika smaker!

Glada nyheter för alla chokladälskare! Idag släpper Marabou ny choklad – i hela tre olika smaker! Den nya chokladen är en helt ny produkt – nämligen Darkmilk, som är en mörkare mjölkchoklad. 

Marabous nya smaker hösten 2019

Darkmilk släpps i tre olika smaker: Darkmilk Original, Darkmilk Roasted Almonds med rostade mandlar och Darkmilk Salted Caramel med krispiga bitar av salt karamell.

Det speciella med chokladjättens nya lansering är att chokladen är gjord på en ny sorts chokladmassa som ger en len, fyllig och krämig känsla. 

– Darkmilk är en helt ny typ av choklad. Det är en mörkare mjölkchoklad som förenar det bästa av två världar – fylligheten från kakao kombinerat med mjölkchokladens krämighet. Darkmilk bjuder på en ny typ av chokladupplevelse som vi tror att många kommer njuta av att få upptäcka, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig för Marabou.

Dark milk Salted Caramel

Kakorna lanseras i butik under veckan. 

Vill du göra din flickvän riktigt, riktigt glad – då ska du överraska henne med choklad. I videon nedan ser du 7 anledningar till varför du borde göra det.

Mer: 

7 bevis på att choklad är det bästa som finns