Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Dao Di Ponziano från Idol 2019 – här är allt du vill veta

Dao Di Ponziano är med i Idol 2019. Foto: TV4/ Idol
Dela på Pinterest
Dao Di Ponziano har tagit sig vidare i Idol och syns numera i fredagsfinalerna varje vecka. Här är sex saker du vill veta.

Var är Dao uppvuxen? 

Hon är uppvuxen och bor i Stockholm. 

Hur gammal är Dao?

Hon är född 2001 och är 17 år gammal. Dao fyller år i oktober.

När var Dao med i Talang?

2018 var hon med i talangtävlingen och blev snabbt en favorit bland tittarna. I tävlingen tog hon sig till semifinal.

Dao Talang
Foto: TV4

Vem är Daos pappa?

Daos pappa, Antonio Di Ponziano, är känd sedan tidigare då han är en svensk skådespelare. Han har bland annat setts i "Vendetta", "Skilda Världar och serien "Storstad".

År 2004 drabbades han av tsunamikatastrofen i Sydostasien och sedan dess har familjen haft det extra kämpigt. Musiken var då Daos stora räddning.

– Pappa var med om tsunamin 2004. Han kom hem och var väldigt sjuk. Livet har inte alltid varit enkelt, men där hittade jag musiken och har alltid haft musiken i mitt liv. Den fick mig att alltid vara glad och alltid må bra, sa Dao då i Talang i TV4.

Vad har Dao gjort tidigare?

Dao har faktiskt skådespelat som liten och har bland annat medverkat i "Sune på bilsemester" år 2013. Hon har även varit med i Lasse-Majas dektektivbyrå – Stella Nostra.

LasseMaja
Här ses Dao till vänster. Foto: AB Svensk Filmindustri

Vad heter Dao från Idol på Instagram?

Du hittar henne under namnet @daodiponziano där du kan följa hennes Idol-resa under hösten.


Astrid Risberg är också med i Idol 2019 och tävlar mot de andra. Vill du veta mer om henne och vad hennes tatuering betyder? Kika i videon.

Mer:

Allt du måste veta om Tusse Chiza i Idol 2019