Då släpps extrabiljetter till Håkan Hellströms konserter 2020

Håkan Hellström gör fyra konserter på Ullevi sommaren 2020. - Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures / Johan Valkonen/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Din tid kommer! Nu meddelar teamet tillsammans med Håkan Hellström att extrabiljetter snart släpps för de kommande fyra sommarkonserterna 2020.

2020 firar Håkan Hellström 20 år som en av Sveriges mest folkkära artister och nästa år planeras fyra historiska konserter på Ullevi i Göteborg (och det har varit ett högt tryck på biljetterna!). Missade du biljettsläppen eller lyckades du inte få tag på en till nästa års sommarkonserter? Lugn. Nu kommer en till chans! 

Biljetter till Håkan Hellströms konserter på Ullevi 2020

Den 28 september 2019 klockan 10.00 släpps nämligen extrabiljetter och du har chans att lägga vantarna på en biljett till det datum som passar dig bäst. Det kommer nämligen gå att köpa biljetter till alla fyra konserterna sommaren 2020!

Håkan Hellström-biljetterna säljs via Ticketmaster.se och kostar från 595 kronor. Som tidigare är det max åtta stycken per köp som gäller. 

Håkan Hellström på scenen på Ullevi. Foto: Stella Pictures

Idol-säsongen är igång och nu tävlar 12 finalister i direktsänd live-tv. Astrid Risberg är en av dem som har uppmärksammats. Hur mycket vet du om henne? Och vad betyder hennes tatuering i pannan egentligen? Få svaren i videon.

Mer:

Allt du måste veta om Tusse Chiza i Idol 2019