Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gravida kändisar som väntar och har fått barn 2020

Dela på Pinterest
Babyboom i kändisvärlden! Här är några stora profiler som är gravida eller nyligen har fått tillökning i familjen.

Sanne Josefson och Jacob Josefson

Sanne Alexandra Josefson blev känd från serien Playmakers där tittarna fick följa stora idrottsprofilers flickvänner och fruar. Sedan tidigare har hon sonen Frans tillsammans med ishockeyspelaren Jacob Josefson, och nu blir de fyra i familjen. På Instagram postade Sanne en video där de avslöjar bebisnyheten och vilket kön det blir – en liten flicka! 

"Frans will be the best BIG BROTHER!!!! And he can’t wait to meet his little.....", skrev hon i inlägget. 

Foto: Instagram/ sannealexandra
Foto: Instagram/ sannealexandra

Lovisa Wallin och Buster Reuterswärd

Lovisa Wallin, även kallad Lojsan, avslöjade nyligen att hon och pojkvännen Buster väntar barn. Det var på Instagram som hon berättade om bebisnyheten. "Familjen växer. Kan inte vänta tills vi möter vår lilla bebis", skrev hon i inlägget. 

Sedan tidigare har de sonen Todd och redan i maj 2020 är den andra familjemedlemmen beräknad. Stort grattis säger vi!

Lovisa Wallin
Foto: Instagram/ lojsanwallin

Annie Lööf och Carl-Johan Lööf 

Centerpartiets ledare Annie Lööf har fått en till dotter. 

"Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård", skriver hon på Instagram när hon berättar om den glada nyheten. Familjen får dock stanna kvar på sjukhuset en längre tid då dottern är född allt för tidigt. 

"Tack alla medarbetare inom sjukvården som har tagit hand om mig under den senaste tiden och för allt det ni gjort och gör framåt för vår nya familjemedlem. Ni är ovärderliga", säger hon i samma inlägg.

Foto: Instagram/ annie_loof

Janni Olsson Delér och Jon Olsson Delér

Janni och Jon Olsson Delér har fått barn! Det var på Instagram som Janni delade en bild med den lille nyfödde sonen.

 "Han är äntligen här! Jag hade ingen aning att mitt hjärta hade så stort tomrum som nu är fyllt, ord kan inte ens beskriva", skriver hon bland annat i inlägget.

Janni berättar att de alla mår bra och att sonen är frisk, nyfiken och glad. Jon Olsson har även uppdaterat sin Instagram och avslöjar att sonen vägde 3,428 kilo och var 51 centimeter när han kom ut till världen. 

Se bilden här!

Janni Déler
Foto: Instagram/ petratungarden


Petra Tungården och Markus Tungården

Modeprofilen Petra Tungården avslöjade på sin Instagram att hon väntar barn med sin man Markus Tungården. 

"Och mitt i allt fick jag spatt och nästan sulade graviditetstest på honom och med världens bredaste leende pressade jag ut orden: ”Vi ska få en bebis!!!!”, skriver hon i inlägget. Se gravidavslöjandet här!

Under en så kallad "köns-AW", där Petra och Markus samlade alla sina vänner, fick de veta vad det är för kön på bebisen i Petras mage. Vad det blir? En liten pojke! 

Petra Tungården
Foto: Instagram/ petratungarden


Caroline Sandström och Oskar Arfwidsson

Modegurun och inredningsexperten Caroline Sandström väntar en bebis med Oskar Arfwidssson.

"23 cm human, 49,7% done and still loading", skriver hon i inlägget där hon avslöjar graviditeten.

Caroline Sandström och Oskar Arfwidsson
Foto: Instagram/ carolinesandstrom_

Alexandra Bring 

Influencern Alexandra Bring, som är född 1990, avslöjade nyligen att hon och pojkvännen väntar barn nummer två – en liten flicka. 

"Jag slutade käka p-piller innan sommaren för att vi ville ha barn så det var verkligen välkomnat!!!", skriver hon på bloggen. Sedan tidigare har hon dottern Lou.

Bebisnyheten valde hon att berätta om på sin Instagram. Så här såg det ut!

Alexandra Bring
Foto: Instagram/ alexandrabring

Du känner säkert också igen hennes syster Victoria Törnegren! Även hon jobbar som influencer och tillsammans har de podden "Två systrar en podd".

Ellen Bergström och Niclas Lij

Kärlekssagan slutade lyckligt för den tidigare bachelorn Niclas Lij. Det var på ett speed dejting-event som paret träffades, men där var Ellen Bergström bara "med på skoj". Tanken var då att Niclas skulle ge tips till dejterna och vara ett "dejtingproffs", men det slutade istället i något helt annat. 

På Instagram postade Ellen Bergström nyligen en bild (eller ska vi kanske säga en rebus...) På bilden ses pojkvännen Niclas Lij tända en tändare som orsakar en smäll, och på toppen sitter Ellen Bergström!

Niclas Lij och Ellen Bergström väntar alltså barn tillsammans, en liten flicka. Stort grattis!

Så här såg rebusen ut som följarna fick lösa!

Ellen Bergström
Foto: Instagram/ ellenbergstrom

Redan nu blickar vi fram emot ett nytt år. Men hur ser de lediga dagarna ut 2020? Se alla klämdagar och röda dagar i videon.

Visste du att du kan få hem Life of Sveas gravidpaket helt gratis? Inom några veckor efter registrering får du vår tidning hemskickad tillsammans med värdecheckar och rabattkuponger. Klicka här för att beställa Gravidpaketet.