Gravida kändisar som väntar och har fått barn 2020

Kändisar som väntar barn och är gravida 2020. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Babyboom i kändisvärlden! Här är några stora profiler som är gravida eller nyligen har fått tillökning i familjen.

Clara och Fares Fares Hallencreutz

"Hej magen, jag är din storebror! Längtar efter att äntligen få träffa dig i maj, vem du än är", skriver Clara på Instagram. 

Det var på Instagram som kändisparet avslöjade att de väntar barn nummer två. Clara och Fares Fares Hallencreutz har sedan tidigare sonen Ziggy som nu ska bli storebror. Nykomlingen är nämligen en pojke som förväntas komma i maj 2020. Stort grattis!

Foto: Instagram/ clarahallencreutz

Penny Parnevik och Douglas Murray

Nu avslöjar Penny Parnevik att hon väntar barn nummer två tillsammans med Douglas Murray. Sedan tidigare har paret sonen Atticus, men våren 2021 blir det alltså tillökning i familjen. "Kan inte fatta att vi gör det här igen!", skriver hon på Instagram. Stort grattis! Se hela inlägget här.

Foto: Instagram/ pennyparnevik

Ellen Bergström och Niclas Lij

Kärlekssagan slutade lyckligt för den tidigare bachelorn Niclas Lij. Det var på ett speed dejting-event som paret träffades, men där var Ellen Bergström bara "med på skoj". ;Tanken var då att Niclas skulle ge tips till dejterna och vara ett "dejtingproffs", men det slutade istället i något helt annat. 

Niclas Lij och Ellen Bergström har nu precis fått barn tillsammans, en liten flicka. Stort grattis!

"Ellen gick livets match. Superkvinna. Nu ligger vi här på BB helt slut och lyckliga över vår lilla dotter som har lika rufsigt hår som jag", skriver Niclas på Instagram. 

Se Ellens Instagram-inlägg här.

Foto: Instagram/ niclaslij

Little Jinder

Artisten Little Jinder väntar barn! Det berättar hon nu på Instagram. "Jag producerar mer än ett mixtape i år!" skriver hon i inlägget. Josefin Jinder, 32, är bland annat känd från tv-programmet Så mycket bättre och skivdebuterade 2008. Stort grattis!

Foto: Instagram/ littlejinder

Alexandra Bring 

Influencern Alexandra Bring, som är född 1990, avslöjade för ett tag sedan att hon och pojkvännen väntar barn nummer två – en liten flicka. Sedan tidigare har hon dottern Lou och det nya bebisavslöjandet valde hon att berätta om på sin Instagram. Nu har har äntligen lillasyster anlänt!

Du känner säkert också igen hennes syster Victoria Törnegren! Även hon jobbar som influencer och tillsammans har de podden "Två systrar en podd".

"Well this is my week 42 update. SHE IS HERE! Life complete" skriver hon i inlägget på Instagram.

Foto: Instagram/ Alexandrabring

Vanessa och Valentino Lindblad

Profilen och influencern Vanessa Lindblad känner nog många igen genom Bianca Ingrosso. Hon är nämligen co-founder av det stora sminkmärket CAIA Cosmetics. Sedan tidigare har Vanessa och Valentino sonen Matteo och nu berättar de att familjen har blivit till fyra. De har nämligen fått en liten flicka!

"Jag fick min REVANSCH!! DREAM TEAM slog till tillsammans 2020-02-23 Kl: 17:52! LIVET!", skriver hon i inlägget på Instagram.

Foto: Instagram/ vanessa.lindblad

Melina och Jakob Criborn

Influencern Melina har vi sett mycket av på senaste tiden. Hon gästade nyligen podden Drömbröllop där hon snackade om frieriet och den stora dagen med Jakob Criborn. Dessutom fick hon mycket programtid i Wahlgrens värld då hennes vänner Bianca och Benjamin Ingrosso var toastmasters under bröllopet i Marbella.

Nu delar hon ännu en stor nyhet med följarskaran.

"Om 2019 va vårt bästa år så avslutades det på ett ännu bättre sätt med världens bästa julklapp! Snart är vi 3 i vår lilla familj", skriver hon på Instagram. 

Stort grattis säger vi!

Foto: Instagram/ melina.criborn

Sanne och Jacob Josefson

Sanne Alexandra Josefson blev känd från serien Playmakers där tittarna fick följa stora idrottsprofilers flickvänner och fruar. Sedan tidigare har hon sonen Frans tillsammans med ishockeyspelaren Jacob Josefson, och nu blir de fyra i familjen. På Instagram postade Sanne en video där de avslöjar bebisnyheten och vilket kön det blir – en liten flicka! 

"Frans will be the best BIG BROTHER!!!! And he can’t wait to meet his little.....", skrev hon i inlägget. 

Foto: Instagram/ sannealexandra

Lovisa Wallin och Buster Reuterswärd

Lovisa Wallin, även kallad Lojsan, avslöjade nyligen att hon och pojkvännen Buster väntar barn. Det var på Instagram som hon berättade om bebisnyheten. "Familjen växer. Kan inte vänta tills vi möter vår lilla bebis", skrev hon i inlägget. 

Sedan tidigare har de sonen Todd och redan i maj 2020 är den andra familjemedlemmen beräknad. Stort grattis säger vi!

Foto: Instagram/ lojsanwallin

Annie Lööf och Carl-Johan Lööf 

Centerpartiets ledare Annie Lööf har fått en till dotter. 

"Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård", skriver hon på Instagram när hon berättar om den glada nyheten. Familjen får dock stanna kvar på sjukhuset en längre tid då dottern är född allt för tidigt. 

"Tack alla medarbetare inom sjukvården som har tagit hand om mig under den senaste tiden och för allt det ni gjort och gör framåt för vår nya familjemedlem. Ni är ovärderliga", säger hon i samma inlägg.

Foto: Instagram/ annie_loof

Janni Olsson Delér och Jon Olsson Delér

Janni och Jon Olsson Delér har fått barn! Det var på Instagram som Janni delade en bild med den lille nyfödde sonen.

 "Han är äntligen här! Jag hade ingen aning att mitt hjärta hade så stort tomrum som nu är fyllt, ord kan inte ens beskriva", skriver hon bland annat i inlägget.

Janni berättar att de alla mår bra och att sonen är frisk, nyfiken och glad. Jon Olsson har även uppdaterat sin Instagram och avslöjar att sonen vägde 3,428 kilo och var 51 centimeter när han kom ut till världen. 

Se bilden här!

Foto: Instagram/ petratungarden

Petra Tungården och Markus Tungården

Modeprofilen Petra Tungården avslöjade på sin Instagram att hon väntar barn med sin man Markus Tungården. 

"Och mitt i allt fick jag spatt och nästan sulade graviditetstest på honom och med världens bredaste leende pressade jag ut orden: ”Vi ska få en bebis!!!!”, skriver hon i inlägget. Se gravidavslöjandet här!

Under en så kallad "köns-AW", där Petra och Markus samlade alla sina vänner, fick de veta vad det är för kön på bebisen i Petras mage. Vad det blir? En liten pojke! 

Foto: Instagram/ petratungarden

Caroline Sandström och Oskar Arfwidsson

Modegurun och inredningsexperten Caroline Sandström väntar en bebis med Oskar Arfwidssson.

"23 cm human, 49,7% done and still loading", skriver hon i inlägget där hon avslöjar graviditeten.

Foto: Instagram/ carolinesandstrom_

Redan nu blickar vi fram emot ett nytt år. Men hur ser de lediga dagarna ut 2020? Se alla klämdagar och röda dagar i videon.

Visste du att du kan få hem Life of Sveas gravidpaket helt gratis? Inom några veckor efter registrering får du vår tidning hemskickad tillsammans med värdecheckar och rabattkuponger. Klicka här för att beställa Gravidpaketet.