Se bilden på Ariana Grandes dubbelgångare (de är SÅ lika!)

Paige Niemann är lik Ariana Grande. Se bilderna här!
Paige Niemann är lik Ariana Grande. Se bilderna här! - Foto: TT/ Evan Agostini
Dela på Pinterest
Har Ariana Grande en dubbelgångare? Ja, det var nästan vad vi trodde när vi såg bilderna! Tycker du Paige Niemann är en kopia? Se efter!

Paige Niemann fick redan i tonåren höra att hon var lik världsstjärnan, och sedan dess har ryktet bara spridit sig. Det var när hon postade en video på TikTok där hon imiterade Ariana Grandes första roll (Cat i Victorious) som sociala medier-flödet fullkomligt exploderade. 

På sin Instagram postar hon bilder där hon både sminkar och klär sig som artisten. I skrivande stund har hon över 200 000 personer i följarskaran och får dagligen många kommentarer. 


Paige tar sin likhet med Ariana som en fördel – något som alla dock inte uppskattar. Till tidningen Dazed berättar Paige om reaktionerna.

– Ariana-fans blir upprörda när någon liknar henne. De säger att det bara finns en Ariana och att jag aldrig kommer bli som hon, säger hon till tidningen.

Trots det fortsätter Paige att lägga upp bilder på sig själv där hon liknar Ariana. Håller du med om att hon är riktigt lik?

Foto: Instagram/ paigeniemann

Sådan mor sådan dotter? Vi har plockat fram Hollywoods familjealbum och listat elva stycken kändisbarn som är riktigt lika sina mammor, trots att det skiljer flera år emellan dem. Se alla i videon.

Mer:

De bästa festivalerna i Sverige 2020