Här öppnar världens största Harry Potter-butik sommaren 2020

Världens största Harry Potter-butik 2020
Världens största Harry Potter-butik öppnar i New York sommaren 2020. - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Hela tre våningar högt och nästan 2 000 kvadratmeter stor kommer världens största butik för alla Harry Potter-fans att vara. Och ja, det kommer vara värt resan.

Trots att den sista Harry Potter-filmen hade premiär i juli 2011, vilket är nästan 9 år sedan, är det uppenbart att förtrollningen av den magiska världen från filmerna inte är bruten.

I sommar öppnar nämligen en ny butik för Harry Potter-fans som kommer bli den största i världen. Butiken kommer bestå av tre våningsplan och vara 1 900 kvadratmeter stor avslöjar nu Warner Bros.

"Det här kommer bli den största dedikerade Harry Potter-butiken i världen och det kommer bli ett måste att besöka för fansen där Harry Potter-entusiaster kan engagera sig i interaktiva upplevelser och många fotoupplevelser när de går in i magin", skriver Sarah Roots, senior vice direktör för Warner Bros. Worldwide Tours och Retail enligt sajten People.

I butiken hittar du allt från sorteringshattar till Bertie Bott's bönor i alla smaker. Det kommer dessutom finnas ett speciellt nytt sortiment av stavar som specialtillverkats för butiken som ligger i New York.

Som om det inte vore nog kommer ett café finnas i butiken som bland annat kommer servera Harry Potters "Butterbeer".

Var i New York kommer Harry Potter-butiken ligga?

Butiken kommer ligga bredvid Flatiron Building i centrala New York på 935 Broadway.

Världens största Harry Potter-butik kommer ligga bredvid Flatiron Building. Bild: Pixabay.

Om du ändå befinner dig på en Harry Potter tour genom New York så borde du svänga förbi det nya Harry Potter-cafét som öppnat. Så om du vill göra din resa till en ännu mer magisk upplevelse borde du spana in allt du måste veta om det nya cafét i videon nedanför.

Mer:

Nu finns ett Harry Potter-café du måste besöka – och det är magiskt!