Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här öppnar världens största Harry Potter-butik sommaren 2020

Världens största Harry Potter-butik öppnar i New York sommaren 2020.

Dela på Pinterest
Hela tre våningar högt och nästan 2 000 kvadratmeter stor kommer världens största butik för alla Harry Potter-fans att vara. Och ja, det kommer vara värt resan.

Trots att den sista Harry Potter-filmen hade premiär i juli 2011, vilket är nästan 9 år sedan, är det uppenbart att förtrollningen av den magiska världen från filmerna inte är bruten.

I sommar öppnar nämligen en ny butik för Harry Potter-fans som kommer bli den största i världen. Butiken kommer bestå av tre våningsplan och vara 1 900 kvadratmeter stor avslöjar nu Warner Bros.

"Det här kommer bli den största dedikerade Harry Potter-butiken i världen och det kommer bli ett måste att besöka för fansen där Harry Potter-entusiaster kan engagera sig i interaktiva upplevelser och många fotoupplevelser när de går in i magin", skriver Sarah Roots, senior vice direktör för Warner Bros. Worldwide Tours och Retail enligt sajten People.

I butiken hittar du allt från sorteringshattar till Bertie Bott's bönor i alla smaker. Det kommer dessutom finnas ett speciellt nytt sortiment av stavar som specialtillverkats för butiken som ligger i New York.

Som om det inte vore nog kommer ett café finnas i butiken som bland annat kommer servera Harry Potters "Butterbeer".

Var i New York kommer Harry Potter-butiken ligga?

Butiken kommer ligga bredvid Flatiron Building i centrala New York på 935 Broadway.

Världens största Harry Potter-butik
Världens största Harry Potter-butik kommer ligga bredvid Flatiron Building. Bild: Pixabay.

Om du ändå befinner dig på en Harry Potter tour genom New York så borde du svänga förbi det nya Harry Potter-cafét som öppnat. Så om du vill göra din resa till en ännu mer magisk upplevelse borde du spana in allt du måste veta om det nya cafét i videon nedanför.

Mer:

Nu finns ett Harry Potter-café du måste besöka – och det är magiskt!