Janni Olsson Delérs hyllning till sonen – nu gör tatueringen succé

Janni Olsson Delérs hyllningstatuering till sonen Leon. - Foto: Janni Olsson Delér.
Dela på Pinterest
Influencern Janni Olsson Delér har skaffat sin första tatuering. Den symboliserar inget mindre än en hyllning till sonen Leon – och nu gör den succé på Instagram.

Influencerparet Janni och Jon Olsson Delér fick under november 2019 sitt första barn. Den 19 november 2019 kom sonen Leon Olsson Delér till världen.

"Han är äntligen här! Jag hade ingen aning att mitt hjärta hade så stort tomrum som nu är fyllt, ord kan inte ens beskriva", skrev Janni då på Instagram.

Janni och Jons följare har fått följa den nya familjen på nära håll hela vägen från graviditeten. Modette har tidigare skrivit om förlossningen då Janni bjöd in sina fans till förlossningssalen genom deras förlossningsvlogg på Youtube.

Klippet gjorde snabbt en succé och har idag över en miljon visningar.

Janni Olsson Delérs tatuering gör succé

Nu visar Janni även upp sin nya tatuering som är tillägnad sonen Leon – och den gör succé på Instagram.

"Jag skaffade min första tatuering idag. Jag hade äntligen något som jag visste att jag ville ha på min kropp för resten av livet. Tack @minustattoo som skapade en exakt som jag ville ha det, jag älskar den verkligen!", skriver Janni på Instagram.

På bara några timmar har tatueringen fått över 70 000 likes och hundratals kommentarer.

Jon och Janni har kilat stadigt i flera år och många skulle referera till dem som "couple goals". Men hur gick det egentligen till när de träffades? Se hur Jon fick Janni på fall i klippet nedanför.

Mer:

Så lyckades Jon Olsson få Janni Delér på fall