Vem vinner Melodifestivalen 2020? Det här säger oddsen

Melodifestivalen 2020
Hen vinner Melodifestivalen 2020 enligt oddsen - Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Melodifestivalen 2020 drar snart igång och det finns redan nu en solklar vinnare enligt oddsen.

Snart sätter Melodifestivalen igång och under fyra veckor kommer deltävlingar att hållas runt om i landet. Den första deltävlingen hålls i Linköping och tävlar gör bland annat The Mamas, Robin Bengtsson och Malou Prydz.

Bettingsajten Unibet har nu rankat alla som tävlar utefter oddsen och tippat vilka som kommer vinna. När det gäller den första deltävlingen har Robin Bengtsson och Felix Sandman bäst chans att ta en finalbiljett var. Till andra chansen är Malou Prydz favorittippad. 

När det gäller hela tävlingen hittar vi sångaren Victor Crone med i toppen. Han har tidigare ställt upp i tävlingen under år 2015 och kom då på en fjärde plats. Även Felix Sandman, Robin Bengtsson och Hanna Ferm tros ha höga chanser att kamma hem en finalplats. 

Felix Sandman tar hem förstaplatsen  

Den som har högst odds att vinna hela tävlingen i år är Felix Sandman med låten "Boys with emotions". Han har tidigare tävlat med "Every single day" som kom på 11:e plats. 

Foto: Stella Pictures

Enligt Unibets odds ligger Hanna Ferm på andra plats med bidraget "Brave". Även hon har varit med en gång tidigare med "Hold You" som hon sjöng tillsammans med Liamoo. Duon kom hela vägen till final, men tyvärr räckte det inte hela vägen fram. 

Melodifestivalen 2020 – så går det enligt oddsen

1. Felix Sandman

2. Hanna Ferm

3. Robin Bengtsson 

4. Viktor Crone

5. Paul Rey

6. Mariette

7. Mohombi

8. Anna Bergendahl

9. Malou Prydz

10. Dotter

Vill du se alla svenska vinnare i Melodifestivalen genom tiderna? Se videon nedan. 

Mer: 

Felix Sandman - 5 saker om Mello-aktuella artisten

Mello-quiz! Hur mycket kan du om Melodifestivalen?