Mia Skäringers succéshow kommer på bio 2020 – då kan du se den

Mia Skäringers "No More Fucks To Give" kommer på bio - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Har du missat Mia Skäringers föreställning "No More Fucks To Give", eller vill du se den igen? Nu har du möjligheten! Föreställningen kommer nämligen på bio.

I november 2018 hade Mia Skäringers föreställning "Avig Maria – No More Fucks To Give" premiär i Sverige och den blev minst sagt succé! Totalt såg över 300 000 personer föreställningen och Mia Skäringer sålde bland annat ut både Ericsson Globe och Scandinavium hela sex gånger.

Missade du den hyllade föreställningen eller vill se den igen? Då har du möjlighet att göra det snart. För under två dagar i mars kommer "No More Fucks To Give" visas på bioduken. 

Då har "No More Fucks To Give" premiär på bio

På Internationella kvinnodagen den 8 mars visas föreställningen på bio för första gången, detta som en symbol för kvinnans mänskliga värde.

Det här skriver Mia Skäringer själv om föreställningen som ska visas på bio:

"För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är".

Då släpps biobiljetterna till "No More Fucks To Give"

Föreställningen kommer visas söndag den 8 mars och tisdagen den 10 mars. Biljetterna släpps på fredagsmorgonen den 21 februari på filmstaden.se och bio.se.


"No More Fucks To Give" är bara en av många filmer som kommer att visas på bioduken inom den närmaste tiden. I videon nedan ser du några andra filmer som har premiär under våren och sommaren 2020.

Mer: Alla skräckfilmer med biopremiär i Sverige 2020