Nya serier på Netflix i april 2020 – här är alla du måste se

Nya serier på Netflix april 2020 - Foto: Lolostock/Shutterstock.com, Just Life/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Är du hemma och har ingenting att göra? Då är det perfekt att sträck-titta en serie i soffan. Här är åtta serier som har premiär på Netflix i april 2020!

Våren är på ingång och vi får allt soligare och ljusare dagar, men coronaviruset har fått vår vardag och vårt normala liv att stanna upp en aning. Vad passar inte bättre då än att ligga inomhus i soffan och beta av mängder av serier? 

I april har många serier premiär på streamingtjänsten Netflix, så försvinn från det verkliga livet ett tag och kasta dig in i din favoritseries värld för några timmar. Här är ett ax-plock på åtta bra och underhållande serier.

Nya serier på Netflix i april 2020 – då har de premiär

Outer Banks 

Säsong 1

Handling: "Ett kompisgäng i tonåren upptäcker en sedan länge begravd hemlighet och sätter därmed igång en serie händelser som tar dem med på ett oförglömligt äventyr". Perfekt för den som vill se en spännande dramaserie!

Premiär: 15 april. 

Too Hot To Handle

Säsong 1

Ute efter en realityserie? Då är den här amerikanska serien perfekt för dig!

Handling: "En paradisisk strand, sexiga singlar, mingel – och en stor summa pengar för den som kan motstå frestelsen. Kan de säga nej till sex eller vinner de köttsliga lustarna?" 

Premiär: 17 april

Hi Bye, Mama!

Säsong 1

En gripande och romantisk koreansk serie med ett och annat skratt. 

Handling: "En död kvinna får chansen att återvända till livet, men hennes återkomst blir en rejäl chock för den omgifte maken och deras lilla dotter". 

Premiär: 19 april.

The Victims' Game

Säsong 1

Handling: "När en kriminaltekniker med Aspergers syndrom upptäcker att hans dotter har en koppling till en rad mystiska mord riskerar han allt för att lösa fallet". 

Premiär: 30 april

Nailed it! 

Säsong 4

Handling: "10 000 dollar står på spel när misslyckade amatörbagare försöker återskapa ätbara mästervärk. Det blir hälften realitytävling och hälften kaos". 

Den populära serien är tillbaka med en fjärde säsong – och precis som vanligt får vi se minst sagt udda och kreativa skapelser! 

Premiär: 1 april

Foto: Magical Elves/Netflix

Extracurricular

Säsong 1 

Handling: "En begåvad high school-elev är fast besluten att skapa ett bättre liv åt sig själv, och ger sig in i en värld av riskfylld kriminalitet för att kunna betala för collage". 

Premiär: 29 april.

Brews Brothers 

Säsong 1

Handling: "Två bröder vet allt om konsten att brygga öl – nu måste de lära sig att hålla sams". 

Premiär: 10 april. 

Never Have I Never 

Säsong 1 

Handling: "En komediserie om att växa upp som en första generationens indisk-amerikansk tonårstjej. Inspirerad av Mindy Kalings egen barndom". 

Premiär: 27 april.

Tittar du på serier tillsammans med din partner? Helt rätt! Enligt en studie förbättrar ni nämligen ert förhållande när ni gör det. Se mer om det i videon nedan! 

Mer:

63 sorgliga filmer att gråta till – som man måste se