Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Eagles får en tredje säsong – här är allt du måste veta

Eagles säsong 3 – allt du måste veta

Dela på Pinterest
Just nu visas den andra säsongen av SVT:s succéserie Eagles och till fansens lycka avslöjar produktionen redan nu att det blir en tredje säsong!

Den populära ungdomsserien Eagles på SVT har minst sagt gjort succé! Under en säsong har vi fått följa influencern Felicia och hennes bror, hockeytalangen Elias, som tillsammans med sin familj flyttat tillbaka till Sverige från USA. Samtidigt som Elias försöker få en plats i det lokala hockeylaget så blir Felicia intresserad av Elias största rival – Ludvig.

Serien har bland annat jämförts med norska Skam och har släppts i hela Norden. Just nu sänds andra säsongen på SVT och till fansens lycka meddelar nu serien att det kommer ytterligare en säsong.

Eagles säsong 3 – då har den premiär 

Och det är självklart att det blir en fortsättning, det menar Sanne Övermark, som är projektledare och exekutiv producent på SVT. 

– Det är ett stort engagemang för serien på sociala medier och vi ser att det finns ett behov av en tredje säsong, säger hon till SVT Nyheter Småland

Produktionen bekräftar även en tredje säsong via Instagram där de meddelar att säsong tre kommer under 2021. 

Nu hoppas vi att det går fort till 2021 så att vi får se nästa säsong! 


Har du koll på Edvard som är en av huvudkaraktärerna i serien? Ta reda på allt om honom i videon nedan. 

Mer:

Fakta om Adrian Öjvindsson – som spelar Ludvig i Eagles